lastikler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokmen52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kesınlıkle contınental premıum contect 5 ... süper bir lastık hiç mi asfalt sesi gelmez arabaya hiç mi savurmaz araba.... gercekten harıka bır lastık ılk anda hıssettırıyor kendını tşk conti :)

Yıllar önce Peugeot için Michelin almıştım, virajlarda acayip kayıyordu. Sonra TOYO adında Japon üretimi lastik aldım fiyatına göre çok iyiydi. Daha sonra Ford için GoodYear 4 mevsim aldım fiyatı biraz pahalıydı ancak yağmurda çok güzel tutuyordu.

Şu anda yeni lastik alcak olsam TOYO ya bakardım...

Yıllardır yazlık ve kışlık takımlar olmak üzere Michelin kullandım, birkaç sene evvel birinin gazıyla yeni çıkan Pirelli aldım, bir daha Pirelli'mi, Allah korusun. Eskiyince tekrar Michelin'lerle devam edeceğim.

Benim tercihim Petlastan yana olurdu. Orta derece olup fiyat olarak en uygun yerli bilindik lastik. Sonuçta uçak lastiği üreten bir firma ben güveniyorum.

Continental yada Michelin, başka marka kullanmam.

Benim tercihim Petlastan yana olurdu. Orta derece olup fiyat olarak en uygun yerli bilindik lastik. Sonuçta uçak lastiği üreten bir firma ben güveniyorum.

Petlas son yıllarda büyük atağa geçti ama gene de beklenen kaliteye ulaşamadı, fiyat olarak gerçekten uygun bir lastik.

Petlas son yıllarda büyük atağa geçti ama gene de beklenen kaliteye ulaşamadı, fiyat olarak gerçekten uygun bir lastik.

Bir yakınımın W210 kasa mercedes aracına "PETLAS 215/55 R 16 93V IMPERIUM PT515" lastik aldık. Hiç hoşuma gitmedi. Araç çok fazla yol yapmadığı için sorun teşkil etmiyor.

Bir yakınımın W210 kasa mercedes aracına "PETLAS 215/55 R 16 93V IMPERIUM PT515" lastik aldık. Hiç hoşuma gitmedi. Araç çok fazla yol yapmadığı için sorun teşkil etmiyor.

Orta kalite lastiklerden konfor/ekonomi beklememek lazım. Bu tür lastikler sadece fiyatları uygun olduğu için tercih ediliyor.

Orta kalite lastiklerden konfor/ekonomi beklememek lazım. Bu tür lastikler sadece fiyatları uygun olduğu için tercih ediliyor.

Beklenti, söylenenler-reklamlar idi. Tercih sebebi tamamen duygusal.

Savaş Abi bende o manada yazdım. Benim gibi yılda 5-6 bin km yapan birisi için ideal ama hergün yaz-kış trafiğe çıkacak olsam farklı düşünürüm. Kışlık lastiklerim starmaxx(petlas) ve fena değil ama hafif gürültülü. Şuan aracımda fabrikasyon conti var ama Micheline göre bana biraz sert geldi o kadar. Tamamiyle bütçe ve beklenti meselesi.

Geri