lastik sürekli hava kaçırıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan halil_71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

halil_71

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
16 inç krom kaplama çelik jant var orjinali 14 inç olması rekirken daha önceki sahibi çok orjinal bir çelik jant almış güzel yakışıyor ama krom kaplama zamanla oksitleniyor ve arka sağ teker sürekli hava kaçırıyor patlak yok defalarca bakıldı oksit temizleniyor ama yine aynı jantı satmak istemiyorum ne yapılabilir ankarada krom kaplama yapan yer var mı ya da kayseride

çok sağol abi ya bugüne kadar sorduğum her soruya net ve çok güzel cevaplar verdin çok teşekkkür ederim bu arada bir önceki konum 100 km şehirler arası 5.6 km nasıl sence motor bakımı gerekli mi carbon celean diyorum

yalnız bir konuda yanlışlık olmuş benim sorun lastikten değil janttan kaynaklanıyor krom kaplama olan yerler oksitlenmiş ordan kaçırıyor ya da 45 yanak kalınlığı acaba ordan mı kaçırıyor tam bilemiyorum

Jantın oksitlenip hava kaçırdığınıda ilk kez duydum enteresan gerçekten :o

lastikçinin söylediği bu krom zamanla oksitlenmiş hava tutmuyor dedi :)

yanak kalınlığı 40 veya 45 diye hatırlıyorum ince yanak yani diğer üç lastikte böyle bir sıkıntı yok

Vallahi yanak vs fark etmez dediğim ürünü sık içine beklesin öyle zaten jant içinde tabaka oluşturmakta o yüzden kaçak vermesi çok zor patlamadan yada lastik havası kaçmadan yapmanda bir sakınca yok. ;)

abi dediğin forumu açtım oradaki ürünü göremedim ürünün adı ne

Geri