Lastik seçimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan the_boss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

the_boss

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar lastiklerimi yenilemek zorundayım.
Michelin Energy düşünüyorum ancak bir yandan da hem daha uygun fiyatlı hemde daha kaliteli bir sürü lastik olduğunu biliyorum.
Kullandıklarınız, duyduklarınız, tavsiye edebileceğiniz marka model lastik belirtirseniz memnun olurum.
Lastik ebatım 195/60/15

michelin energy iyidir benim sana önereceğim diğer bir lastik ise kimsenin tavsiye etmeyeceği ama michelin energyden daha iyi olan ama Türkiyede tutulmayan bir lastik olacak Fulda carat progresso olacak onlarca michelin eskitmiş biri olarak söylüyorum bunu

ben koçtaş tan barum aldım şu ana kadar memnunum.

Bu sabah aynı ebatta Michelin Energy aldım 670 TL ye,eksi lastiğim Lassa idi ve içeri gürültü almaktaydı.şimdi bariz bi kesinti yaşadığımı söyleyebilirim.zaten eski lastiklerimin yanakalrını elledim buna göre çok sertti,continental premium contact 2 de elledim,en yumuşağı michelin,tabi aradığın konfor ise...

yol tutuşu iyi mi energy'nin?

4 sene kullandım yol tutuş performans vs. hiçbir sorun yaşamadım.

yol tutuş konusunda michelin çok iyi fren mesafesinde müthiş.

opelin varsa michelin in de olmalı :) çünkü bizim arabaların amörtisörleri sert, michelin lastikler yumuşak olduğundan ikinci amörtisör görevi görüyor. Şiddetle tavsiye ederim.

Yeni lastiklerle daha anca 500-600 mt anca yapmışımdır :D ama ses konusu azaldı tek gördüğüm bu şimdilik :)

Arkadaşlar lastiklerimi yenilemek zorundayım.
Michelin Energy düşünüyorum ancak bir yandan da hem daha uygun fiyatlı hemde daha kaliteli bir sürü lastik olduğunu biliyorum.
Kullandıklarınız, duyduklarınız, tavsiye edebileceğiniz marka model lastik belirtirseniz memnun olurum.
Lastik ebatım 195/60/15
Ben michelin energy kullanıyorum.. çok memnunum ve sağlam tutuyor.. başkasına dönüp bakmam.

Geri