lastik seçimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cooper. Michelin den çok daha kaliteli ve 1.sınıf bir lastik.

önceki lastiğim impetus sport tu şimdi yeni reklamlarda gördüğünüz Lassa impetus revo 2 yi taktım ebat 205 55 16 fiyat 4X170 tl 5 taksit + 1 sene yol yardım.

Önceki lastiği dahada geliştirmişler daha sessiz ve daha yumuşak, ıslak ve kuru zeminde harika.

araştırıp karşılaştırma yapmak isteyen arkadaşlar için:

http://www.impetusrevo.com/tr/

2 ay önce michelin 195*65*15 175 tl/ adetini aldım michelin sonuçta lastik işi şakaya gelmez

impetus sport aldım 5000 km oldu başta çok iyiydi ama sanki sertleşti gibi

Günaydın arkadaşlar, ben de aracımda (185/65/15) lassa-ımpetus2 performans lastiği kullanıyorum. Ne ıslak, ne de kuru zeminde bir sorun yaşamadım, yol tutuşunu seviyorum. Lassa belki mıchelin'e göre sert olabilir ama çabuk ta aşınmıyor.

Continental Premium Contact alternatif olarak düşüneceğim lastiklerdir.

benim astra H de continental premium contact var ben memnununm bundan sonra da bu lastikleri kullanırım diye düşünüyorum. Başka lastikler hakkında yarum yapamayacağım ama en azından bu kullandıklarımın iyi olduğunu söyleyebilirim.

goodyear eagle f1 ben severek kullanıyorum...

205*40*16 kullanıyorum aracımda pırelli p zero şu ana kadar kullanmadığım lastik kalmadı diyebilirim Pirelli p zero yol tutuş olarak çok iyi ve çok çabuk ısınıyor yere çok iyi basıyor bizim yollar için ideal michelin iyi lastik ama bizim yollara göre değil çok yumuşak çabuk bitiyor ve yırtılıyor en iyisi p zero nero yolu çok iyi tutuyor

michelin veya continental LASTİK BUDUR ABİ ŞAŞMAZ

Bridgestone turanza Er300 195 60 R15 modelini kullanıyorum 4 tane aldım gayet güzel lastikler cok memnunum yol yardımda var yanında oda avantaj,

Geri