lastik patladı kulağım çınlıyor

geçmiş olsun cok kötü birgün bende 3 ay önce balıkesir edremitte karşıdan karsıya gecerken kamyonun lastiği patlamıştı birde o sıralar canlı bomba olayı vardı yusuf yusuf attım kendimi karsıya

askerdeyken ilk atış yaptığımızda kulağım 10 gün çınlamıştı tabip geçer dedi bir müddet sonra geçti

bende ılk tufekle atış yaptıgımda kulagım cınlamıştı bı 10 dakka. demekki benim kulak zarı biraz esnek. 10 dakkaya affediyor :D

ben aynı dertten 2 yıldır mudaribim, gitmediğim doktor, fakülte kalmadı. bir çok tanıdığımda da var. 10-15 gün bekle geçmezse doktora gidersin.
kulak çınlaması için bir hap var zaten onu uzun süre kullanıyorsun geçti geçti. geçmezse hayat boyu devam ediyor sebep ve tedavisi bile tam belli değil. sadece patlama, yüksek sesle veya kulaklıkla müzik dinleme, vb. sebeplerden birkaçı.
tıp fakültesinde görevli K.B.B. uzmanı doktor arkadaşımın söylediğine göre bünye birden ortaya çıkan yüksek seslere karşı kulak çınlamasını tepki olarak yapıyormuş.
bana sen radyonun fm bandında istasyonlar arasındaki boşlukta hışırtı sesini gece yatarken kulağını duyacağı şekilde açarak yat. bünye o sesi bir müddet sonra doğal olarak kabul edip (savunma reaksiyonu olarak olarak çınlama yaptığı için) çınlamanın ona benzemesinden dolayı azalma ya da geçme ihtimali olabilir demişti. ancak ben doğrusu 2 gün yaptım hanım rahatsız oldu. sen istersen bir dene.

Son düzenleme:
Çok kötü bir durum ama aynı dert bendede askerden beri var.İnanılmaz zor günler geçirdim.Silah sesinden dolayı kulakta ki belli bir desibeldeki sesleri algılayan sinirlerin ölmüş dediler.Hacettepe ünv de bir profesöre gittim.Adam muayene bile etmedi.Bir tane organik ilaç verdi(bilokan fort).3 ay boyunca kullanacaksın dedi.Birde orta dalga bandı olan bir radyo alacaksın o radyoda kulagındaki çınlamaya en yakın sesi bulup radyo açık şekilde uyuyacaksın dedi.Birde şunu söyledi bu hastalığın bundan başka çaresi yok unutmaya çalışacaksın dedi.Özellikle bir şeylerle ugraşırken çınlamayı duymuyorum ama sessiz ortamda o çınlamayı net bir şekilde duyuyorum.Çok zor gerçekten çok zor

geçmiş olsun Mustafa kardeşim... Allah şifa versin

Geçmiş olsun Mustafa.

bu jant işi senı bozar kardeşim gecmiş olsun :D:D

valla kulağımın çınlaması geçmedi hala pazartesi doktora gidicem artık

Geri