Lastik Parlaticilar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpago
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arabayı gosteren lastıktır parlamazsa olmaz temız olmazsa arabanın temızlendıgı bellı olmaz ben aracıma carpex kullanıyorum acayıpte guzel cıllop gıbı oluyor .:))

bende çok dikkat ederim jant lastik temizliğine

ben arap sabunu kullanıyorum memnunum

bende arap sabunu kullanıyorum cola da parlatıyor ama ılanınca cola da çıkıyor ya da dagılıyor cant ve lastik önemli ama malesef yere temas ettiği için çok uzun sürmüyor.

ben de çok dikkat ederim jantın ve lastiğin temizliğine. lastikler siyah rengini kaybetmeye başlayınca arabayı yıkadıktan sonra deri koruyucu ve parlatıcı sürüyorum ben.sıvı,süt gibi birşey deri için olduğuna göre lastiğe de bir zararı olmayacağını düşünüyorum. ayrıca bu sıvı lastiğe çok siyah ama çok parlak olmayan bir görünüm veriyor ve bir iki yıkamayla geçmiyor. tam benim istediğim de bu.

En iyi lastik parlatıcısı Arap Sabunudur, üzerine tanımam...

arabayı gosteren lastıktır parlamazsa olmaz temız olmazsa arabanın temızlendıgı bellı olmaz ben aracıma carpex kullanıyorum acayıpte guzel cıllop gıbı oluyor .:))
aynen...carpex ten şaşmam.

ön lastikler sıfır. Kirli iken hiç göstermiyor. Hele kış şartları, çamur iğrenç görünüyor. Yeni yıkanmış bir araçta kirili lastik berbat görünüyor. Bu madde arap sabunu gibi falan değil. Ben de arap sabununu denedim. Bu madde hem siyah hem de parlak gösteriyor. Diğer söylenenler siyah yapıyor ama parlamıyor.

""İyide lastiğe bunu nasıl uyguluyorsunuz anlamadım?? herkesin bahçesinde yada yakınında aracı kaldıracağı bir düzenek yok ya:)""

lastıkler kaldırılmaz sevda
uzerınden surersın dıs yuzunden goruntu olarak super gorunur senın corsaya yaparım bırgun

Geri