lastik basınc gostergesinin yazılımının ozelligi lastiklerin tamamının donus sayılarının optik olarak olcen bir sensor vasıtasıyla hesap kitap sonucu verileri birimleri birbirine donusturerek sonuc vermesine dayanıyor ama bu sensorler abs nin teker donuslerini olcen sensorlerle aynı mı dır degilmidir bilemiyorum yani oyle lastigin içinde ki gaz basıncını barometre ile olçmuyor MUŞŞŞŞ... zararına gelince bazen tıkandıgı ve olcum yapmadıgı anlar oluyor benim başıma geldi hata vermedi ama inmiş lastige uyarı veridkten sonra tekrar şişirince olcmedi bi yarım saat kadar ...yararı ise tartışılmaz insan dalgınlıkla cogu zaman kontrol fala etmıyor araca binerken lastikleri benim aracdaki sistem de tum tekerlerı ayrı ayrı gosterıyor bar cinsinden ama elegance vectralarda galiba inince hata belirtiyor hava basıncı dusuk diye ayrıyeten tekerın hangisi oldugunu belirttigini zannetmiyorum... her sensor bozulabıldıgıne gore bunun da bozulması ve de hata vermesi normaldir avutmuşlar sizi arkadaşım! astralarda bu siste ek paket olarak sunuluyor zannedersem xenon paket ya da cosmo gibi bişeydi nun dışında standart elegance lar da yok...