lastigin camurluga sürtmesi hk.

bekir0606

Kayıtlı Kullanıcı
65-Van
arkadaşlar aracımin orijinal lastikleri 185/55/15 ben 225/45/17 lastik ve jant aldım. arkada 2 kişi oturunca sağ çamurluk sürtüyor sol tarafta ise birşey yok. Daha önce bu sorunla karşılaşan var mi? bunun cözümü nedir? tesekkürler.

225 Biraz Çok Olmuş Sanki. Astralarda 205 den Fazlasını Önermiyorlar. Benim bildiğim Çamurlukları açtırıyorlardı

aynı olay bende var.
nedense sağ sürtüyor,solda bişey yok:confused:

hocam alakası var mı bilmiyorum ama bizim yollarımız biraz sağa doğru eğimlidir,belki bu yüzden olabilir,

sürekli mi sürtüyor yoksa ara sıra mı ??

arasıra,yolda çukur veya dalgalanma olduğunda

arkadaşlar aracımin orijinal lastikleri 185/55/15 ben 225/45/17 lastik ve jant aldım. arkada 2 kişi oturunca sağ çamurluk sürtüyor sol tarafta ise birşey yok. Daha önce bu sorunla karşılaşan var mi? bunun cözümü nedir? tesekkürler.

Yeni ebatlar tamamen yanlış ve yeni lastikler %8.5 daha büyük.

225 tabana 35 yanak olması gerekiyor

Ama 225 zaten çok abartı, 205/40R17 düşünülebilir.

hocam alakası var mı bilmiyorum ama bizim yollarımız biraz sağa doğru eğimlidir,belki bu yüzden olabilir,

sürekli mi sürtüyor yoksa ara sıra mı ??
sürekli sürtmüyo.arkada 2 kisi oturdugunda ve yol dalgali oldugunda sürtüyo.ama sadece sag tarafin sürtmesi enteresan degil mi?

evet hocam sadece sağın sürtmesi enteresan,,yine acaba diyorum sağ amortisör patlamış olabilir mi ??

Yeni ebatlar tamamen yanlış ve yeni lastikler %8.5 daha büyük.

225 tabana 35 yanak olması gerekiyor

Ama 225 zaten çok abartı, 205/40R17 düşünülebilir.
araç sahibi yanlışlıkla farklı bi ebat yazmış olsa gerek çünkü yeni nesil subaru imprezaların fabrikasyon lastik ölçüsü 195/65/15'tir.

225 bencede çok fazla olmuş 195 veya 205 hiç sıkıntı yapmazdı

Geri