Lastiğimi patlattılar

vectra delisi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Ya bu kadarda olmaz diyorum artık: Öğlen arabama binerken sol ön tarafın çökük olduğunu farkettim ve lastiğe baktığımda patlak olduğunu gördüm. Bunu yapan insan nasıl bir insandır.:mad: Yapanın o lastiği patlattıktan sonra eline ne geçti çok merak ediyorum.:mad: Belki bugün bi aksilik olcaktı ve ben arabaya acil bi hasta götürmek için bincektim arabama ve belki bu patlak lastik yüzünden hastamı kaybedebilecektim.:mad: :mad:

Son düzenleme:
geçmş olsun ama kesin olarak kasıtlı patlatldiğna dahi bir iz varmı belki yolda patlamştır ve yavaş yavaş inmştir

o bır lastıkcıdır sıze en yakın lastık tamırcısını bulun kesın o yapmısdır ama agır ıthamda bulunmusunuz ( hakedıyor tabıde ama olmadı )

vay serefsız vayyy

Lastik resmen bıçakla yarılmış. Eğer yazdıklarımda bir saygısızlık varsa hepinizden özür dilerim.

yok be kardesım olurmu ne saygısızlıgıı yapan yapmıs ıste cekemıyenler utansın ......

Arkadaşım lastik öyle kolay kolay bi şahıs tarafında patlatılması çok zor belki sivri bi yerden filan geçtiysen olmuş olabilir veya göçük dedin biri çarpıp kaçmışta olabilir

Arkadaşım lastik öyle kolay kolay bi şahıs tarafında patlatılması çok zor belki sivri bi yerden filan geçtiysen olmuş olabilir veya göçük dedin biri çarpıp kaçmışta olabilir

Eğer arabanın yanak bölgesinden olmamış olsaydı anlardım ama araba durur haldeyken üstten yanaktan koymuşlar o göçmeside lastiğin havası indikten sonra oldu. Yani arabanın ön sol tarafı yere dahada bi basıklaştı. Zaten arabam 1 haftadır yatıyordu sağlam halde, o şekilde bi yarığın inmesi beş dakika bile almaz.

araç 1 haftadır yatıyorsa 2 günde inerdi o lastik yarıkla! bıçaksa şişse 5 dk da yerle bir olur.. ben herşeyi bekliyorum artık bu memleketten gece saat 3 de zevk olsun diye kaportaya yumruk atıp alarm çaldıran bit yavruları olduğu sürece herşeyi yaparlar!!

geçmiş olsun ,eğitim şart...

Geri