lassa snoways era

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan san
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

san

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bugün itibari ile 4 adet 205-55-16 lassa snoways era lastik aldım.
tanesi 150 tl. alacak arkadaşlara fiyat bakımından referans olur.
bu arada lastiklere arabama sığdırmak için arka koltukları yatırdım. işim bittiğinde kaldırırken arka emniyet kemeri koltuğu kaldırdığımızda kilitleyen mekanızmaya sıkıştı. tekrarkoltuğun üzerindeki düğmeye basarak yatırmaya çalıştım ama sıkışan emniyet kemeri nedeni ile başaramadım. daha önce böyle bir olay başına gelen var mı? tavsiyelerinizi bekliyorum...

emniyet kemerini sıkıştığı yerden çıkarmayı başardım ;)

bugün itibari ile 4 adet 205-55-16 lassa snoways era lastik aldım.
tanesi 150 tl. alacak arkadaşlara fiyat bakımından referans olur.
bu arada lastiklere arabama sığdırmak için arka koltukları yatırdım. işim bittiğinde kaldırırken arka emniyet kemeri koltuğu kaldırdığımızda kilitleyen mekanızmaya sıkıştı. tekrarkoltuğun üzerindeki düğmeye basarak yatırmaya çalıştım ama sıkışan emniyet kemeri nedeni ile başaramadım. daha önce böyle bir olay başına gelen var mı? tavsiyelerinizi bekliyorum...

kış lastiklerini takma zamanı geldi evet havalar soğudu,ihmal ediyorum bende takıcam vakit bulursam işten..

birkaç kez arka kemer bendede sıkışmıştı dikkatsizce koltuğu geri itince kemer kilide sıkışabiliyor,bagajdan tekmeleyerek koltuğu yatırabilmiştim:D

aslında kemerin yan kaplamada tutacağı var oraya yerleştirsek böyle birşeyle karşılaşmayacağız:)

kış lastiği konusunda bende kararsızım. bizim burda fazla kar yagmıyor fakat kullandığım lastiklerim çokta iyi sayılmaz çünkü arabayı alalı 3 sene oldu değişmedim lastik üretim yılı2004-2005 acaba 4 tane kış lastiği alsammı bunlarıda yazın tekrar takarım 2 sene de böyle kullanırım. çünkü bunlarla karlı bi yolda dursam bir daha kalkamıyorum. sizce bu lastik nasıl http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=259720&productid=otysf777135

birde astra g kasaların orjinal lastik ebatı nedir 185-65, 195-60, 195-65 her astra g de değişik

kış lastiği konusunda bende kararsızım. bizim burda fazla kar yagmıyor fakat kullandığım lastiklerim çokta iyi sayılmaz çünkü arabayı alalı 3 sene oldu değişmedim lastik üretim yılı2004-2005 acaba 4 tane kış lastiği alsammı bunlarıda yazın tekrar takarım 2 sene de böyle kullanırım. çünkü bunlarla karlı bi yolda dursam bir daha kalkamıyorum. sizce bu lastik nasıl http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=259720&productid=otysf777135

birde astra g kasaların orjinal lastik ebatı nedir 185-65, 195-60, 195-65 her astra g de değişik

kış lastiği takmak için kar yağması gerekmiyor..

hava sıcaklığı 7 dereceye düştüğünde kış lastikleri takılmalı

kış lastikleri yumuşak hamura sahiptir ve çok çabuk ısınıp yol tutuşu mükemmele yaklaşır..

sadece kalın dişlerine bakıpta kar yağmıyor nasılsa diye düşünmeyin:)

kış lastikleri yumuşak hamura sahiptir ve çok çabuk ısınıp yol tutuşu mükemmele yaklaşır..

link deki lastikler nasıl sizce

link deki lastikler nasıl sizce

bridgeston çok iyi bir üretimdir

lassa da türkiyede bridgeston dan aldığı teknik destekle daha makul fiyatlarda hemen hemen aynı kalitede üretimler yapar

cebinize uygun ve bilinir bir marka tercih edin,tüm markaların birbirine üstünlük sağladığı özellikleri var,birinin ıslak frenlemesi iyidir,diğeri virajda daha iyidir gibi...

Kisa ve oz gerekeni yazmissin.+1

Geri