lassa mı? bridgestone mu? acil yardım!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cakabey9
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cakabey9

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar lastik konusu defalarca açılmıştır biliyorum ama lastik alıcam kararsı kaldım. biliyorsunuz lassa ve bridgestone aynı fabrikada üretiliyor. ama fiyatları arasında bayağı fark var. ben turanza er300 ile impetus revo arasında kaldım. sizce aralarında fark varmı yokmu. bilen arkadaşlar veya kullanan arkadaşlardan yorum beklyorum.

Lassa derim. Ben 6 aydır Lassa Impetus Sport kullanıyorum (215/55 R16 W). Yol tutuşu çok iyi, sessiz ve dayanıklı. Bridgestone Potenza GIII kullanmıştım, 1 ayda çok yıpranmıştı. Bunların dışında fiyat farkları ve aynı hamurdan üretiliyor olmalarıda Lassa sonucuna ulaştırıyor...

peki aynı fabrikada üretilmeleri aynı kalitede olduklarını gösterirmi?

peki aynı fabrikada üretilmeleri aynı kalitede olduklarını gösterirmi?

Bu soruyu fabrikayı arayıp onlara sormanız gerekiyor.

Tabii ki Lassa Impetus hiç düşünmeden git al..Kendimden biliyorum memnun kalacaksın...Bak önümüz kış..Bide fiyatları neymiş baktığın lastiklerin onlarıda yazarsan sevinirim..Bende değiştirmeyi düşünüyorum ama impetustan şaşmam..

lassa

Aracımda Turanza er300 var. Çok iyi. çok memnunum...

illa ikisinden biri olacaksa Lassa Impetus.iyi lastik gerçekten.ama ben Michelin'den şaşmam

ikiside degil bence michelin

bencede michelin a3 energy yazlık kışın alpine şaşma bridgestone yumuşak hamurlu ve çabuk yıpranıyo

Geri