Lanet olsun Opel Aldığıma

bende opelin boyasından memnun değilim..opel ataköyde bundan önceki aracımızı ön darbeden dolayı kaput boyanmıştı ve şu anda vernikleri mi attı artık bilmiyorum deri soyulur gibi ön kaput soyuluyor ve boya rengini kaybediyo neden olduğunu anlayamadım ama...

sen bence başlığı değiştir lanet olsun opel balkana diye doktor yanlış ameliyat yaptıysa kabahat ölendemi?

bu servisi ifşa et.servisin adını forumda heryere yaz.hatta tut bölge müdürlüğüne şikayet et. yaptıkları pis işin , mümkünse fotosunu çek foruma koy.bu adamlar insanı arabasından soğutur.ama boşver . pire için yorgan yakma. araban çok güzel .mümkünse al başka servise götür.

aracın durumunu merak ettim..resimleri paylaşabilirmisin

Yargısız infaz gibi birşey olmuş şimdi bu; öncelikle aracınız opel değil ne olursa olsun bu tür sorunlarla karslasabılırsınız öenmli olan onu yapan ustalardır ve servisin güvenirliğidir siz o servisten memnun kalmadıysanız şikayetinizi oraya iletip tekrar bi çözüm yoluna gidebilirsiniz bende ufak tefek birseyler yaptırdım autokingte hiçbir sorun yaşamadım onunla gecmis olsun.

servise kızacagınıza arabaya kızıyorsunuz.

öncelikle geçmiş olsun..servisi yargılamanız gerekir..opelin hatası yok ..

benim arabadan dolayı sorunum yok,
benim servisiyle sorunum var.dikkat ederseniz araba kotu falan demedim
Yazıklar olsunki Opel Aldım..
deme miş:kop::kop::kop::kop:

arkadaslar konunun cevaplarını once iyi okuyun sonra yorum yazarsanız sevinirim.konuya ben arabamdan memnun değilim diye birsey yazmadım. ayrıyeten bu elemanları işe kim alıyor opel. bu bakımdan tabikide opel diyeceğim. konumdada yazdım " OPEL BALKAN " diye.

Biraz daha dikkat

Oncelıkle Çok geçmiş olsun...arkadaşlar opel servis üyelğini verirken gereken işçiliğin olup olmadıgını,Plazanın satış performansı, kısacası a dan zye araştırıyor ve ona gore OPEL firması üyeliğini veriyor..Opel servisde bir kişinin kalbi kırılınca unutmayınki o Markayı tercih edecek 100 kişiyi etkılıyor..Çünkü geneldearaba satın almadan önce kullanan kişilere aracı ve yedek parçasını soruyoruz..Olumsuz her yorum ınsanı almakdan sogutuyor..

Geri