Lanet olsun Opel Aldığıma

yetkili servis iadam akıllı degil ki arabının aküsünün yerini bilmiyo bi sorsun soruştursun

bir boya işçiliği yüzünden opeli kötülemen yanlış bence başlık yanlış açılmış...balkana şehir dışından bile araç getiriyorlar araç boyatmak için hiçbir şekilde sorun yaşamadım 3 defa boya kaportaya verdiğim halde ne renk ne pütürlü boya sorunları yaşmadım..önden alınan darbelerde malsef yeni tampon dahi olsa oturmama sorunu olabiliyor sonuçta ön tamponu 2 tane vida tutuyor başlardan diğer yerleri geçme sorun bu yüzden işte..bence memnuniyetsizliğini bildirdiğin takdirde sorunun çözülecektir..hatta hasan ustayı bul herşey onda bitiyor..işi hakkaten baştan sağma yapmışlar geçmiş olsun alper

yetkili serviste yapılan tüm bakım ve onarımlar 2 yıl garanti kapsamındadır.tekrar servise götürüp gösterin düzelsinler yaptıkları hatayı anlayışla karşılayacaklarına eminim.

yetkili servis iadam akıllı degil ki arabının aküsünün yerini bilmiyo bi sorsun soruştursun
evet bir kaç istisna var . ama şu ana kadar gittiğim servislerin çoğu işinin uzmanı özellikle arkas çengelköy üstüne servis tanımam adama şikayetimi anlatırken usta devamını söylüyor ben söylemeden :D

yetkili serviste yapılan tüm bakım ve onarımlar 2 yıl garanti kapsamındadır.tekrar servise götürüp gösterin düzelsinler yaptıkları hatayı anlayışla karşılayacaklarına eminim.

2 yıl garanti biteli çok uzun zaman oldu, servisler 6 ay garanti veriyorlar.

arkadaslar valla bilmiyorum ama, kücük bi hasarda boyle bir sorun cıkıyorsa büyük kazaları nasıl yapıyorlar bilmiyorum.

büyük kaza da zatem arac pert olur

her baba yiğit opele binemez her babayiğit opel ustası olamaz

Geri