Merhaba arkadaşım.
Birçok marka ve modeli (al satcı degilim ama

) kullanmış biri olarak ve şu anda Laguna II aracımı satan biri olarak şunu söyleyebilirim. Laguna II'ler yola tutunması vs bakımından astra ile aynı hatta biraz daha iyi diyebilirim. Aracın agır olusu sebebiyle bir mercedes havası var. Ses gürültü bakımından piyasadaki en sessiz arabalardan biridir. Lastik asfalt sesi yok denecek kadar az. İçi astraya göre oldukca geniş ve gercekten konforludur. Parçası pahalı falan degil, ben bircok bakım yaptırdım. Satmamın sebebi eşim için otomatik almam gerektigi... Arac 1400 kilo civarı benimki lpg li....Bu agırlıgı sebebiyle cok seri bi arac beklemeyin ama astranın da atik olamdıgını biliyoruz. otomatik alguna II kullanan arkadaslarım ise tam tersi aracın cok seri oldugunu da söylüyorlar. Fransız aracların Almanlara göre daha gec girdigi bi gercek ki bu bi cok amrka icin gecerli Almanların yanında....yani ben deön yargılı olarak araca yaklasmıstım ama kullanınca aldım acıkcası.
Benim kısaca aklıma gelenler bunlar....Şimdilerde otomatik bir astra arıyorum bunu da belirteyim. Evimin garajına girerken laguna oldukca problem oluyor, astralar daha makul ebatlarda oldugundan arıyorum...
İyi forumlar