Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkürler Eyüp Beyeyupuzger link' Alıntı:Hayırlı uğurlu olsun ben almış gibi sevindim böyle içimde bi kıpırtı oldu bi an![]()
markopasa86 link' Alıntı:Az önce bayiden geldim, araç elemanın dediği gibi 1.6T 180 hp ve Start-stop özelliği mevcut, kendi bayi fiyat listesini gösterdi bana onda 180 in yanında start stop yazıyordu, sanırım internet sitesi güncel değil.
Artık imzandaki 2011 Astra J Sport EcoFlex 1.3 Cdti Olimpik Beyaz + Cyclone Navi değiştirme zamanı geldi snaırımmarkopasa86 link' Alıntı:Teşekkürler Eyüp Bey![]()
Oyuncu ile klüp arasında ufak prüzler kaldı, onlarıda halledip bonservisi aldıkmı imzayı değiştiricemeyupuzger link' Alıntı:Artık imzandaki 2011 Astra J Sport EcoFlex 1.3 Cdti Olimpik Beyaz + Cyclone Navi değiştirme zamanı geldi snaırım![]()
Yok yok kesin artıkMeRt link' Alıntı:Bir yanlışlık yok ise o listede, süper olmuş o zaman okkk
markopasa86 link' Alıntı:Yok yok kesin artık![]()
Araç ilk gaza dokunduğumda nasıl tepki verecek onu merak ediyorum doğrusu, ecoflexten direk 180 e geçicek olmakta heycanlanmam için bir başka nedenMeRt link' Alıntı:O zaman start-stop lu 180 lik canavar hayırlı olsun diyelim![]()