la bu egzoz hayrat gibi su akıtıyo...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

melabaaa

Kayıtlı Kullanıcı
37-Kastamonu
İyi geceler değerli forum üyeleri.

mışıl mışıl uyrken çalan ani bir telefonla uayndm bu saatte :(01:20)
web sitesin virus kapmış dediler . neyse prolem yokmuş bende foruma takılayım ddim ve aklıma arbannın egzostu geldi :

benim arabanın egzostundan hayrat gibi su akıyor önce dedim katalizor iyi herhalde onadnd rı falan dedim ama sıfır arabanınki bu kadar akmaz kardeşim . sizce sorun varmıdır..?:)

Soğuk hava ve soğuk motor :)

Benim feribotta dikkatimi cekti ayni durum, yer sirilsklam idi bir firmanin otobusu vardi ve muavini canavar gormus gibi bakiyordu :) aklima getirdin simdi :):)

HTC EVO 3D X515m cihazımdan gönderildi

gayet normal kış aylarında oluyor bende geçen baktığımda resmen hortumla yıkanmış gibiydi arkası :)

su sıkıntısı var bitane 5 lik şaşal koyda biriktir suyu kuraklık geliyor....

Su eksiltme yoksa normal bir durum.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hatırlatma;

09- Tüm üyeler mesaj yazarken Türkçe' deki imla ve anlatım kurallarına gerekli hassasiyeti göstermelidir. Forumda yazılan mesajların, internet adabına ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak küçük harflerle yazılması gerekir. İnternet adabında, sürekli büyük harflerle yazmanın hoş karşılanmadığı kabul edilmiştir. Ayrıca sohbetlere mimik katmak amacıyla kullanıma sunulan smiley simgelerinin gereksiz yere kullanılması ve gereksiz yere atılan mesajlarla mesaj kirliliği yaratılması durumunda kullanıcı uyarılacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri