L O S T SeyReDeNLeR,HaDi LoSt'dan BAHSEDELİM ®

nedir bu çok duydum ama bilmiyorum nasıl bişey?konu nedir bi anlatsanızda bizide sararsa bizde takılalım:)

binbirgece
avrupayakası
ıhlamurlar altında

bunlardan başkasını izlemiyorum.bide ayrılık dizisi vardı sanırım kaldırıldı yayından.bu hafta yoktu...

lost a bulaştım lost oldum...bide Jack abimiz var, nede güzel bakıyo...

Hakkaten izlemeyenler varsa, boş vakitleride varsa tavsiye ederim.Bağımlılık yaptığı kesin...Dizi demek ne kadar doğru olur bilmiyorum ama kurgu şaşırtıcı..

bütün hepsini buldum arkdaşlar 5dvd yaklaşık divx miş yarın elimde olur sanıyorum :)

Lost'u izlememek için baya direnmiştim, sonra bi bulaştı günde bazen 8 bölüm izleyerek maalesef tükettim.Düştüğüm boşluğu anlatamam...Bi de uzunca bir ara verdi ki o arada da Heroes'a sardırdım çok fena, 18. bölüm'e kadar izledim, o namussuz dizi de 23 Nisan'a kadar ara verdi.:(. Şu an USA ile eş zamanlı gidiyorum, Lost'da 3. sezon 15. Bölüm'deyim, bu akşamki bölümü yarın indirmeye başlayacağım.Çok fena bişi çoook...

:kop: GELİYORUM PEŞİNDEN ERMAN KOŞTURA KOŞTURAAAA

lost a bulaştım lost oldum...bide Jack abimiz var, nede güzel bakıyo...

Hakkaten izlemeyenler varsa, boş vakitleride varsa tavsiye ederim.Bağımlılık yaptığı kesin...Dizi demek ne kadar doğru olur bilmiyorum ama kurgu şaşırtıcı..

OFFFFFFFF DİYORUM JACK DİYİNCE AKAN SULAR DURUYO NEDENSE TÜM DÜNYADAAAA..
YILIYOOOOOOOOOOOOOOOOO:good:

Bu hastalık gibi bulaşacak gibime geliyor.Bizim hanım illa izle diye tutturuyordu.Forumda çok övdüler bende izlemeye başlıcam dersem benim sonum gelir herhalde.:D

Bu hastalık gibi bulaşacak gibime geliyor.Bizim hanım illa izle diye tutturuyordu.Forumda çok övdüler bende izlemeye başlıcam dersem benim sonum gelir herhalde.:D

:kop: :kop: BENCE BULAŞMIŞ BİLE :kop: SONUN YAKLAŞTI :kop:

1-2 bölüm takıldım devamını getiremedim maalesef zaman olmuyor yhaa:(:(

Geri