L O S T SeyReDeNLeR,HaDi LoSt'dan BAHSEDELİM ®

toplam kaç dvd bu lost :S

kanka ben bu aralar yavaş gidiyorum .. 3. sezonu alıcam senden yoksaolay çıkar walla .. bende dizi çılgınlığından nefret ederdimde LOST başka bişi olmuş ..2. sezonu bitirdik 3. sezonun bölümlerini izledikten sonra ne yapcaz bilmiyom her hafta bekle bekle ... sinir strees walla..

ahanda aynen bende bunu düşünüyodum..napcaz her hafta bekle ben mesela direkt ölürüm :D
lost seyretmeyenlere uzaylı gibi bakıyorum walla :D geceleri rüyama giriyo....:D şirketteki herkese bi karakter yükledim mesela ..hahahaha çok komik

bi yere giderken dvd'lerimle gidiyorum.....:kop: fenaaaaaaaaaaa

allah tependen bakacak e mi onur :kop:

toplam kaç dvd bu lost :S

hadi sana da bulaşsın hemen gökalp :D

sezon 1 : 5 DVD HER DVD 5 BÖLÜM ( yada 6 ) 40'AR DAKİKA:D
sezon 2 : 6 DVD
sezon 3 : ŞİMDİLİK 3 DVD DEVAMI YAYINDA :D DIGITURK

14dvd püff :D izle izle bitmez :)

walla "lost"u ben daha önce ılk olarak ıstanbool nıcklı uyennın ıhraç edılmesıyle yerıne nıck degısıp lost olarak kayıt olup skyeye nıcklı uyeye bulaşan bırısı olarak duydum:D:D:D

1680dk yapar 14 dvd :) bi gün boyunca sürekli izlesen bitmiyo :)

ilk sezonu gece uymak kaydıyla 1.5 günde, 2. sezonu ise sabahtan başlayıp akşama kadar izleyip bitirmiştim..Ama 3. sezon da yetiştiğim için..parça pinçik izliyoruz.

HERKESE TAVSİYEM "LOST"

1680dk yapar 14 dvd :) bi gün boyunca sürekli izlesen bitmiyo :)

:kop: bitmio işte MÜMKÜN DİİL ....KABUS GİBİ..HER BU SON DEDİĞİMDE BİR DVD YE DAHA BAŞLAMIŞ BULUYORUM KENDİMİ.....VE TABİ BİTİRMİŞ....

merak ettim şimdi sordum arkadaşlara ayarlıycaklar :)

Lost'u izlememek için baya direnmiştim, sonra bi bulaştı günde bazen 8 bölüm izleyerek maalesef tükettim.Düştüğüm boşluğu anlatamam...Bi de uzunca bir ara verdi ki o arada da Heroes'a sardırdım çok fena, 18. bölüm'e kadar izledim, o namussuz dizi de 23 Nisan'a kadar ara verdi.:(. Şu an USA ile eş zamanlı gidiyorum, Lost'da 3. sezon 15. Bölüm'deyim, bu akşamki bölümü yarın indirmeye başlayacağım.Çok fena bişi çoook...

Geri