Kuveyt Turk İmaj Filmi Hakkında Ne düşünüyorsunuz?

Türkiyede 840.000 öğretmen yok:D 600.000 civarıydı en son:D

türkiyede 6700 kuruyemişci olsa fındık fıstık karaborsa olurdu verilen rakamlar sanırım kendi banka muşterilerinin rakamları baz alarak yapılmış

Bir banka ismi insana güven vermeli karizması olmalı kuveyt Türk de öyle bi karizma göremiyorum logosuda palmiye mi hurmamı pek anlaşılmayan bi bitki :D :D

heryerde paylaşıyorsun hayırdır bilader?

küveyt TÜRK
isme bak
küveyt ülkesinin ülkemizde kurduğu göyaa faizsiz bankacılık yapan-fakat 1000/2 kar oranıyla kar ortağı(nasıl bir şirketse hiç zarar etmez ama 1000/2 dende fazla kazanmaz) olarak-din sömürüsüyle(reklamda göründüğü üzere) bankacılık yapmaya ÇALIŞAN gereksiz bir para deposundan başka birşey değil...

heryerde paylaşıyorsun hayırdır bilader?

küveyt TÜRK
isme bak
küveyt ülkesinin ülkemizde kurduğu göyaa faizsiz bankacılık yapan-fakat 1000/2 kar oranıyla kar ortağı(nasıl bir şirketse hiç zarar etmez ama 1000/2 dende fazla kazanmaz) olarak-din sömürüsüyle(reklamda göründüğü üzere) bankacılık yapmaya ÇALIŞAN gereksiz bir para deposundan başka birşey değil...

Samet Deniz ben, karıştırmadın umarım...

yoo karıştırmadım:D

messengerda alt tarafta yazıyordu paylaştı filan diye ondan dedim:D:D:D

Ne biliyim Samet, bir an forumda tanımadığın birileri ile yazışıyormuşsun gibi algıladım da..

Her yerde değil burada paylaştım sadece, reklamcı olduğum için ve insanların ne düşündüğünü merak ettiğim için paylaştım.

evet smiley koymadığım için öyle algılamış olabilirsin:D,
bende okuyunca fark ettim Deniz'cim:],kusura bakma....

reklam konsept olarak güzel, mantıklı, fakat işte algıda seçicilik var işin ucunda:D

Geri