Kurum Temizliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NDURAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NDURAL

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar ben kurum temizliği yaptırdım opel servisinde ama aracı 100 km sürdükten sonra tekrar arıza lambası ve motor çalışmadan önce elektronik devre kesici lambası yandı, ben erzincandan erzuruma gitmiştim, şimdi ne yapacağımı şaşırdım, bana yardımcı olursanız sevinirim...bana aldığın benzin kötü ondan yapar dediler 95 oktan kurşunsuz benzin kullan geçer dediler ne yapacağım bir sürü de para harcadım....

tech-2 cihazına baglatın ve hata kodunu alın bu koda gore yardımcı olmaya calısalım

yardım

:alkis: arkadaşlar yardımınızı bekliyorum özellikle üstadlar daha yeni erzurum opel servisinden geldim, en son 97 oktan aldığın için şu an arıza lambası yanıyor deyip, söndürdüler ama 100 km sonra tekrar yandı, kurum temizliğinden sonra yakıt en az %20 düştü, belki daha fazla ama ışık başımın belası yine yanıyor...BURADA YETKİLİ SERVİS YOK.(ERZİNCAN):cry:

En Son Kivilcim Hatasi Falan Diyorlardi Opel Serviste

carbon clear yaptır sonrada uzun yol yap biraz aracı zorla geçer.

Bende de yanmıştı bir ara .. Shell den kaliteli Enjeksiyon temizleyici katkı ekledim.. uzun yol sürat yap aracı zorla bende kendiliğinden söndü

arkadaşlar ben kurum temizliği yaptırdım opel servisinde ama aracı 100 km sürdükten sonra tekrar arıza lambası ve motor çalışmadan önce elektronik devre kesici lambası yandı, ben erzincandan erzuruma gitmiştim, şimdi ne yapacağımı şaşırdım, bana yardımcı olursanız sevinirim...bana aldığın benzin kötü ondan yapar dediler 95 oktan kurşunsuz benzin kullan geçer dediler ne yapacağım bir sürü de para harcadım....

oktan ile alakalı olması imkansız. carbon clear yaptırmışsın galiba. onu bi daha yapacaklar, enjektörleri de temizlet bence. enjektör temizliğini serviste yaptır çünkü dışarda yarı parasına yapıyoruz diyip saçma sapan katkılarla yapıyorlar işi, bişeye benzemiyo. senin ana sorunun yakıt bence. acayip pis bir benzin almışsın gibi görünüyor. geçmiş olsun, kolay gelsin.

ben 650 ytl harcayıp kurum temizliği yaptırdım...ama sorunum hala devam ediyor servis depodaki yakıtı bitir, lambayı söndür ondan sonra bakalım diyor

Geri