KURUM TEMİZLİĞİ neden işe yaramadı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NDURAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NDURAL

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
:help: arkadaşlar opel erzurum servisinden 15 gün önce arıza lambası yanması sebebiyle kurum temizliği yaptırdım, kurum temizliği yaptırıldıktan 40 km sonra tekrar lamba yanmaya başladı, en son bilgisayara sokduğum zaman P0300-301-302-303-304-112 hata kodlarını verdi. hata silindi 2-3 km sonra tekrar lambam yanmaya başladı ve sönmedi yardımcı olurmusunuz. RAMAZANINIZ MÜBAREK OLSUN...:rock

ERZURUM OPEL SERVİSİ tekrar getir, kontrol edelim diyor acaba bana yeni bir masrafmı çıkaracaklar, yoksa silindir kapaklarını tekrar mı elden geçirecekler..

ben opel servisinde staj yapmıştım. devamlı senin arızanın aynısından geliyordu. bizde kurumları temizliyor sonra arızayı siliyorduk.devamlı tekrarlayan bi arıza ama seninki cok kısa zamanda tekrarlamıs.

2004 arabanın silindir kapağını temizlik açan servisten korkarım zaten :)

konu hakkında pratikte önerebileceğim bişey yok.

söylediğinizi tam anlayamadım,

silindir kapagıyla hiçbir ilgisi yok. senin araban turbo dizel galiba. emme manifotu sökülüyor sadece. cok basit bir işlem.

hayır 1.6 16 v benzinli twinport motor

pardon ben sizin arabanızın dizel oldugunu sandım. bu arıza genellikle dizellerde oluyor da onun için. sizin arabanızda benim anlattıgımdan farklı bir arıza olmuş olmalı.

Şimdi beyefendi ;

2001 model z16xe kodlu 1.6 motoru bulunan opel vectra elegance kullanıyorum.

ne yağ yakma nede aşırı yakma söz konusu.

demek istediğim 2004 gibi bence yeni hele hele twinport gibi güzel bir teknolojiye sahip aracın kurum bağlaması uç olaylar

ayrıca bu kurumun temizliği için silindir kapağını açtılarsa çok üzülürüm.

zira kurum temizliği için carbon clean gibi yöntemler var.

aracın verdiği arıza kodları ne ? bundan haberiniz var mı ? size aracınız bu hata kodalarını verdi bunlarda şu demek dendimi ?

P0300-301-302-303-304-112 hata kodlarını verdi

Geri