Kurum bağlamış arac ıle ilgili.

Hocam hesap işi bu işler fakat dedigim gibi cok basit bir problem de olabilir kurum olmayabilir ha olsa bile 900 liraya kurum temizligi yapiyolar parca degisimi yoksa.ama takas ya da satis ta aracin durumu ortada olacagindan fiyat hesabiniza gelirse satabilirsiniz firsatcilik yapmak isteyeceklerdir.ben her zaman arizalarin dogru ustalarin ellerinde makul ucretlerle hallolacagini dusunuyorum.aracinizin fiyati ederi konusunda bilgim yok maalesef

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tolga bey bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim.
5 Senedir araçta ilk defa sorun yaşıyorum ve dediğiniz gibi o doğru ustayı bulamadım malasef...

Bende 2006 astra h hb dizel arac var belirttigin gibi cekis sorunu yasiyodum ve 1700 2000 devir arasi tatli tekleme vardi ustama getirdim egr valfi kurum bagladigini soyledi. İstersen temizleyelim istersn degistirelim dedi. Onerim degistirelim ve duzenli olarak carbon temizligi yaptir daha sikinti cikartmaz sana dedi degistirim ve suan hem yakit tuketimi azaldi hemde serilesti arac

Bende 2006 astra h hb dizel arac var belirttigin gibi cekis sorunu yasiyodum ve 1700 2000 devir arasi tatli tekleme vardi ustama getirdim egr valfi kurum bagladigini soyledi. İstersen temizleyelim istersn degistirelim dedi. Onerim degistirelim ve duzenli olarak carbon temizligi yaptir daha sikinti cikartmaz sana dedi degistirim ve suan hem yakit tuketimi azaldi hemde serilesti arac

Merhabalar bende bu soruna benzer rahatsızlıklar yaşıyorum araba 3 bin devirde hızlanıyor , bana geç geliyor bu . Bende kurumlara bağlıyorum corsa c 1.3 cdti yeni aldım aracımı ve bilindiği üzere şirket çıkması bunlar , nasıl kullanmışlardır bilinmez , egr valfini iptal edip etmediklerini bile anlayamadım .
carbon cleaner diye birşey buldum kullanan arkadaşların - abilerin engin bilgilerinden istifade ederek , nasıl bir etki yaşadıklarını sormak isterim ?

Carbon cleaner iyi ama tek seferde yaptirirsan perfomans alamazsin

Hocam 2008 vectra twinport aracimda 2000 devrin hemen altinda cok cok az bi tutukluk isteksizlik yapiyordu yetkili serviste carbon clean yaptirdiktan 200 km sonra resmen kesildi isteksizlik.tabi denk mi geldi bilmiyorum ama ise yariyor gibi gaz tepkileri de cok az degisti.carbon clean tek seferde etki etmeyebilir bi kac defa yapmak lazim.140 tl ücreti var servis fiyatı

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

walfi orj. olarak değiştirdim 300 TL fiyata iflah olmaz dediği için bakımdan bakıma da 100 TL ile carbon clean yaptırıyorum şuan sıkıntı yok araçta

Geri