kurtlar vadisinin ayıbı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan meroy1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hatalı senaryo izleyiciyi diziden soğutuyor...Mesela bu sahneyi ben çekseydim...;

Çekim iki, sahne dört...

Kayıııttt !...

Vectra'nın yol bilgisayarı Abdülhey'e tepki verir...;

- Ne kurcalıyosun len İzmarit...?! Doğan SLX mi sandın ?! :) :) :)
:kop::kop::kop:

hatalı senaryo izleyiciyi diziden soğutuyor...mesela bu sahneyi ben çekseydim...;

çekim iki, sahne dört...

Kayıııttt !...

vectra'nın yol bilgisayarı abdülhey'e tepki verir...;

- ne kurcalıyosun len izmarit...?! Doğan slx mi sandın ?! :) :) :)
:d:d:d:d:d

:D valla doğan falan zannettı heralde...film 10 numnarada bi çatışma sahnelerını yapamıyorlar tam anlamıyla birde arada bir abuk subuk olayları var dun aksamkı gıbı :D

hakiketen ya...valla vectranın karizmayı cizdi attı.sanki şahin çalıştırıyordu.opel türkiyenin bişeyler yapması lazım.sonucta markayı zedeliyor:)

ben bu dizide tornavida ile flash bellek tamir edildiğini duyduğum gün bi tarafımla gülmüştüm, o olduysa bu da olur, normaldir :)

Abi takılmayın böyle küçük şeylere. Adamlar kurtlar vadisi ırakta polata ağır makinelilerle saldırırken polat tek tabanca iş bitiriyor.
Cüneyt Arkın'ın kulakları çınlasın.:kop:

usta tamam haklsınız şimdi bide şöle düşünün orda kapının camını kırsa açsa edebı edabı ıle calsa arabayı bu defa dersınız kı kötü örnek oluyor yada orda gidip bi dogan şahin çalsalar polata yakıştımı dersınız sonucta bu bi dizi adamlar sadece bi araba çalma sahnesı cekmiş o kadar yanı..... abartmaya gerek yok saçamamı derseniz sacmadır fakat bu kadar detaya ınersenız adamlar orda agır makınalılarla silahlarla çatısıyor polis yok dizinin sonunda polatın senı sevıyorum dedıgı sahnede bı saat polis sireni çalıyor polis yok sonra geliyor yani ne bileyim bu kadar abartçak bişi yok bi tv kanalında eski bölümleri var kurtların bi izleyinde o zaman görün biz neler izliyomuşuz diye bide..... tamam biraz saçmalamaya başladılar ama esneye gene kurtarırlar vadiyi bence...

bunların alltına SFİ Gt vermek lazım bu kovalama sahnelerinde işe yarar :)

Muro gibi murat 124 mü çalsalardı:D
İmmosuz muş araç bu arada :P

Geri