Kurtaj sonrasi goruntuler !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kaanka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kaanka

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Hamile biraktiginiz esinize, kiz arkadasiniza "Git cocugu aldir" demeden evel seyretmenizi tavsiye ederim.
Bu arada uyarayim, mideniz kaldirmayabilir...

Edit: hem hassas bir konu hemde görüntüler ağır olduğundan link kaldırılmıştır. Opelim.net yönetim..

Görüntüler ağırdan'da öte ,Cinayettir. Nasıl izah edilebilir bilemiyorum İnsanı lime,lime parçalara ayıracaksın bunun karşılığında cebini dolduracaksın hangi vicdan ile bunu harcayacaksın. görüntülerdekilerin tamamı üç veye dört haftalık değil çoğu doğuma yakın olanlar. Yapanda, yaptıranda ...!:(

Özelden link atabilir misiniz? Merak ettim de.

Düşündüğüm Video İse Gerçekten İzlediğimde Çok Kötü Olmuştum,İnsan Garip Oluyo

Insanin icini cok kotu yapan goruntuler gercekten. Linkin kaldirilmasina anlam veremedim. Bunlar yasadigimiz hayatin gercekleri. Sahsen ben seyredene kadar cocuk aldirmanin bu derece kotu olabilecegini dusunmemistim. Hos, peki nasil dusundun dense, onada cevap veremem ya.... Allahtan daha evel cocuk aldirma olayi basimdan gecmedi, yoksa kendimi katil gibi hissederdim bunu seyrettikten sonra...

Kürtaj...Uterusa yapışmış cenini küretle kazıyarak,kazıyamazlarsa parçalayarak çıkartırlar.Bu işlem gayrimeşru ilişki sonucu olabildiği gibi,istenmeyen gebeliklerde de yapılabilir.Düşünün şayet bu operasyon yapılmasaydı ülkemizde ne olurdu? Üç yönlü olarak düşünün kadın,erkek ve cenin..

Keyfi çocuk aldırmak tabiki kötü birşey,ama doktorların gerekli gördügü hallerde manzara yine bundan farklı olmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri