Kumandayla kapıları actıgımda Farlarda Yanmasını ıstıyorum??

alper_astra2007

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaslar,bılırsınız audılerde falan war.kapıları actıgımızda kumandayla farlarda yanıyor.Bunu yapma şansımız war mı? warsa nasıl yaparız?yardımcı olabılecek arkadasım warsa merakla beklıyorum

tesekkurler

orda anlatılan bana bıraz karısık ve rısklı gıbı geldı. yanı daha boyle duzgun bı yoldan belkı bı parca takılarak, tamda bılemıyorum yanlısta olabılır dusuncem. yardım ıstıyorum o yuzden

İng.si aklıma gelmedi(falowme miydi neydi) ama Türkçesi beni eve kadar takip et dedikleri sistem herhalde senin dediğin Alper.Onu bilmem ama arkadaşa kumandasız(uprade) alarm takdırdığımda bana güzellik yapıp uzunlara ve sislere bağladı,açıp kapatırken farlarda kısa süreli yanıp sönüyor bayağı güzel oldu.Üstelik + birmasrafım olmadı.

Son düzenleme:
orda anlatılan bana bıraz karısık ve rısklı gıbı geldı. yanı daha boyle duzgun bı yoldan belkı bı parca takılarak, tamda bılemıyorum yanlısta olabılır dusuncem. yardım ıstıyorum o yuzden

Ayrı alarmın yoksa verdiğim linkteki konu gibi yapabilirisin sanırım.başka yolu varsada benim aklıma gelmiyo doğrusu ordaki bilgilerle iyi bir elektirikçi ustan varsa kolaylıkla yapılabilir...en bsitinden konuyu çıktı al elektirikçine git en güzeli...

Vectra c lerde de bu işlem yapılabilir mi?

far sensoru ıle bu sorun cozersın daha ıyı olur

bende alıcam 40 45 ytl far sensoru

far sensörü sadece karanlıkda auto olarak yakmaya yarar...aracınızda uzaktan kumanda varsa ve kumandaya bastığınızda sinyaller yanıyorsa,merkezi klılıt kumanda beyninden sinyale gelen elektriği farlara ve sislere verebilirisn...aynı zamanda farların bir süre yanmasını istiyosan araya zamanlayıcı role takılır...ve 5 sn kadar yanar...eğer merkezi kılıt yoksa yada merkezi klıt varda sinyallerin yanmıyorsa gene kılıtın kapı motoruna giden acma ve kapama kablosundan farlara bir ceryan hattı cekile bilir,ama gene role takılması gerek bir müdeet yanık kalması için..bu işlemi bi elektrikciye yaptırısanız daha iyi olur cok zor ve maliyetli bişey değil

lll

Son düzenleme:
Geri