kumandayla camların kontrolü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lampard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Serviste alarm takdırmıştım. Orjinal anahtarına alarmı tanıttılar. Camlar otomatik olarak kapanıyor. Arkadaşın bahsetmek istediği böyle bir şey olabilir.

opel vectraların tamamında kumandayla cam kaldırma özelliği war. sağ ön paspasın en uc noktasından plastiği açıp 1 dak işi war. halloluyor. ama diğer opellerde warmı bilmiyorum.

iyide ben belki camlarımı yarım kaldırmak istiyorum ozmn ne yapıcam ne kadar süreyle basarsam okadar kaldırması gerekiyor tıpkı yeni modellerde olduğu gibi bunu etkin kılmak lazım

arkadaşlar benim dediğim cam otomatiğini aktif hale getirme astra nın kendi özelliği. kontağı açıp tüm camları kapatın. her cam tuşuna kapatma yönünde 5 saniye basılı tutun. kontağı kapatın ve tekrar açın camların hepsini aşağıya indirin kontağı kapatıp araçtan çıkın.kapıları kilitlediğinizde camlarında kapandığını görürsünüz.

bende astra classic var2005. kullanma kılavuzunda aynen böyle yazıyor.herhengi bir bağlantı yada aygıta gerek yok.

arkadaşlar benim dediğim cam otomatiğini aktif hale getirme astra nın kendi özelliği. kontağı açıp tüm camları kapatın. her cam tuşuna kapatma yönünde 5 saniye basılı tutun. kontağı kapatın ve tekrar açın camların hepsini aşağıya indirin kontağı kapatıp araçtan çıkın.kapıları kilitlediğinizde camlarında kapandığını görürsünüz.

bende astra classic var2005. kullanma kılavuzunda aynen böyle yazıyor.herhengi bir bağlantı yada aygıta gerek yok.

peki bu cam butonlarına aynı andamı bazıcas 5 sn yoksa ayrı ayrımı

benim aracımda var sunroof'da dahil kapılarımı kiltledimde açık unutulmuş bütün camları kaldırıyo ve kapatıyo ama bunun için 60$ değerinde bir chip war onu taktırdım..!

2000 astra cd var bende anahtarla cam kaldırmasına rağmen dediğin gibi yaptım ama kumandadan camları malesef kapatmadı

Ben de denedim geographer arkadaşın dediğini ancak olmadı. Bir de söfor koltuğunun oradan kablolar birleştirilip yapılıyormuş, sanırım o da akünün boşalmasına sebeyiyet veriyormuş. Ne yapsak ki???

eşikteki kablolar birleştirilirken araya diyot konulursa akünün ömrü azalmaz;yoksa camlara devamlı elektrik gideceğinden akü zayıflar; anahtar kapıda kilitleme yönünde tutulduğunda camları ve sunroofu kapatan tüm modellerde bu işlem yapılabilir ;eğer diyotla yapılırsa maliyet düşük olur, çiple yapılırsa maliyet artar ama bence daha güzel olur ve akünün ömrü kısalmaz...

bu saatte heyecanla denedim ama olmadı:)
kontağı ışıkların yandığı konumuna getirdiğimde beşer saniye basınca ışıklar söndü ama

Geri