Kumanda ????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _volkan_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

_volkan_

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhabalar. Elimde volkawagen sustalı anahtarı var. aracım opel astra g. aracı aldığımızda bize bir kumandalı birde kumandasız (yedek) anahtar verdiler. elimde bulunan volkswagen anahtarının kumandasını bizim araca uygulayabilirmiyim. yani hem atıl duruyor hemde yedek anahtar kumandalı olmuş olur. yardımcı olabilecek varmı. (yedek anahtarın metal kısmı resimdekinden farklıdır tutma kısmı aynıdır. Resim temsilidir. volkswagen anahtarıda temsili ama elideki gibi 2 tuşludur) Şimdiden teşekkürler. :sorry:

vwby5.jpg
adsz2hy4.jpg

Öncelikle teşekkür ederim. ben nedemek istediğimi sanırım tam anlatamadım. burada zaten kumandalı olan fakat sustalı olmayanı kumandalı sustalı haline getirmek için bir anlatım. benim söylemek istediğim yedek anahtarımda kumanda yok diğer volkswagen anahtarının kumandasını benim kumandasız yedek anahtar için bizim araca uyumlu hale getirmek ayarlayabilmek istiyorum.

yokmu arkadaşlar volkswagen kumandasını opel e uydurmayı bilen?

kumanda frekansları birbirine uyum saglamıyordu en son hatırladıgım.

olur neden olmasın,
saglam kaliteli bir anahtarcı anahtar kısmını değiştirir bu size 20 ytl masraf acar,
ama içindeki kumanda frekansı uymayacagı için içi değişmesi gerek oda uyum saglama opel-vw olarak, o yüzden bence vazgecin....

Geri