arkadaşlar vectramın kumandası uzaktan çalışmıyor. pili bitmiştir die değiştirdim ama pilde sorun yok.yine çalışmıyo. ayrıca bazen kumanda aracın hafızasından siliniyo
kontağı açıp tuşlara basarak kaydediyorum ama bi süre sonra yine hafızadan siliniyo. ve kapıları açmıyo. kumanda da problem yok aracın iyice yanına gelince çalışıyo ama 6-7m uzaklaşınca çalışmıyo. sorun araçtaki kumanda modülünden kaynaklanıyo olabilir mi? yada kumandanın alıcısından? şimdiden tşk...
çözüm:
sorunu halettim baya oldu ama yazmayı unutmuşum... sağ ön kapı kilidim bozulmuş. ilk başlarda zorluyomuş sanırım.fazla akım çektiğinden hafızadan siliniyomuş kumanda. en sonunda ömrünü tamamlayıp artık çalışmaz hale gelince durumu anladım. biraz uğraştım kilidi söküp. bazen kitliyo bazen kitlemiyodu. ama bu hafıza silinme olayı yine oluyodu. parçacımda kazalı vectra b vardı. bozuk olanı getir, bunu sök götür dedi sağolsun
parada istemedi
kilidi değiştirdim ve tekrar eski günlerine döndü

çözüm:
sorunu halettim baya oldu ama yazmayı unutmuşum... sağ ön kapı kilidim bozulmuş. ilk başlarda zorluyomuş sanırım.fazla akım çektiğinden hafızadan siliniyomuş kumanda. en sonunda ömrünü tamamlayıp artık çalışmaz hale gelince durumu anladım. biraz uğraştım kilidi söküp. bazen kitliyo bazen kitlemiyodu. ama bu hafıza silinme olayı yine oluyodu. parçacımda kazalı vectra b vardı. bozuk olanı getir, bunu sök götür dedi sağolsun

Son düzenleme: