Kumanda Çipi [Opel Astra G]

erzincakir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arabamın kumandasındaki çipi bozuldu bu çipi uygun fiyata bulabileceğim bir yer var mı? Serviste 150tl dediler

(Daha öncede defalarca bozulmuştu lehimle falan düzelttirmiştim ama artık düzelmiyor)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 14:29 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 13:27 ----------

yardım edebilecek olan ?

Siz çipi değiştirmeyeceksiniz kumandanın kendisini değiştireceksiniz.Çip anahtarın olduğu yerdeki küçük parça(400-450 tl civarında).Benim başıma da geldi anahtarı balkondan beton zemine düşürdüm.Kumanda çalışmadı.Lehim yaptırdım ama faydası olmadı.Servisin elinde yokmuş ben de bir anahtarcı da bulmuştum.Orijinal gm kumanda 150 tl, 25 tl ye de yeni bir anahtar yaptırdım.Size verdikleri fiyat normal ama araştırmanız da fayda var.Servis dışında anahtarcılara da sorabilirsiniz.

Siz çipi değiştirmeyeceksiniz kumandanın kendisini değiştireceksiniz.Çip anahtarın olduğu yerdeki küçük parça(400-450 tl civarında).Benim başıma da geldi anahtarı balkondan beton zemine düşürdüm.Kumanda çalışmadı.Lehim yaptırdım ama faydası olmadı.Servisin elinde yokmuş ben de bir anahtarcı da bulmuştum.Orijinal gm kumanda 150 tl, 25 tl ye de yeni bir anahtar yaptırdım.Size verdikleri fiyat normal ama araştırmanız da fayda var.Servis dışında anahtarcılara da sorabilirsiniz.

Çip derken imbolizerdan bahsetmiyorum , devresinden bahsediyorum . sağolun

Geri