Kumanda çalışmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan decoder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

decoder

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar benim kumanda ile başım dertte kumandam 2 ay önce sorunsuz calışıyordu sonra zaman zaman acmama kapamama olayı yaşamaya başladım
pili zayıflamıştır diye yeni pil aldım kumandadaki pil 2032 v3 philips pil vardı
bende aynısını aldım ve kullanmaya başladım ve uzun süre hiçbir sıkıntı yaşatmadan devam etti bundan 15 gün önce felan tekrarlamaya başladı acmama kapamama olayı gene bu olay ara ara acıp kapatmadan sonra
şindi ise ne acma ne kapama yapmıyor sorun nerde olabilir pili zayıftır diye düşündüm hepsiburda,comdan energizer pil aldım takıyorum gene aynı
kumandayı araca tanıtma yapıyorum ac kapat yapıyor acartan cıkıp dışardan kumanda ile kilitlemek istediğimde olmuyor kapatmıyor bazende tanıtmaddan sonra kapatıyor ama bir daha ne acma nade kapatma yapmıyor
ben kumandanın pilinden tanıtmadan kaynaklanmadığını düşünüyorum kumanda içindeki o devreler bozulmuş olabilir ama eminde değilim şimdi ne yapabilirim nasıl bir çözüm bulabilirim

Yeni aldığın pillerin son kullanma tarihlerini kontrol et. Eğer son kullanma tarihi yakın ya da geçmiş ise ondandır.

kutusunda yazılanları aynen aktarıyorum JUL 2017 pille alakalı değil yani iç mekanizmadan şüpheleniyorum ama eminde değilim

pillerde kaynaklı bi sorun gibi gözükmüyor...

sorunum devam ediyor günceli ::((

Geri