Kumanda çalışmıyor, İmmobilizer çalışıyor...

Evet arkdaşlar dediğiniz gibi kumanda pilini değiştirdim, Kontak yarı çevrik durumda tuşlardan sadece birine 2-3 sn süre ile bastım ve kapılarım kilitlendi :D:D:D:D

Bi heyecanla araçtan sışarı çıktım ve açma kapama düşmelerine 15-20 defa üst üste bastım ve hepsinde de kapılar açıldı ve kapandı...

Ben kumandanın arızalı olduğu için araca alarm takıldığını düşünüyordum. Ya 2000 Gl lerde otomatik cam kaldırma olmadığı için alarm taktırmış, ya kumanda ozuk zannedildiği için, yada Ses çıkarsın çoluk çocuk birşey yapmasın diye taktırmış benden önceki sahibi...

Bir oto elektrikçisi arkadaşın yanına giderek alarm cihazını sök para alma cihazda senin olsun dedim ve söktürdüm...

Muhtemelen aracı bana satan adam kumanda arızalı diye taktırmış çünkü satın alırken kumandası bozuk, serviste en az 200-250 Tl dir, beklemeside cabası dedim ve 150TL indirmiştim aracın fiyatını...:D:alkis::tesk::pon::pon::pon:

Ee insanın interneti ve sis gibi akıl verenleri oldukça sırtı yere gelmez :) euheuhu .. Tekrardan çok teşekkürler arkadaşlar....

97 mdel opel vectra cd aldım alarm mn kapagını actığım da aracımda immobilizer olmadığını farkettim. ya sökülmüş yada yok tu bilemiyorum öğrenmek istediğim aracıma immobilizer takılır mı vve ne kadar malolur bana . şimdiden çok teşekkür ediyorum .

konuyu neden buraya yazdınız bilmiyorum ama 97 vectrada immo olmzazmı ya vardır siğz görmemişinizdir

Geri