Küllenmekte olan ateşi körüklemeye geldim!Astra h mi, leon mu,focus mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dandan06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dandan06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arabamı sattım biraz da para toparladım, nakitim cebimde düşünmeye başladım.astraya devam mı, leon mu, focus mu diye.İnternetten araştırıyım dedim,bilenler ne diyor.meğer taa 2005-2006 yıllarında düşmüş millet bu derde.sayfalarca yazılmış çizilmiş nerdeyse her forum sitesinde.Aynı konuyu tekrar tekrar pişirip önünüze getirmek istemezdim ama, aradan geçen zamanı düşünerek artık bu araçların kullanıcılarının daha detaylı bilgi verebileceğine inandığımdan tekrar bu konuya girdim.o zamanlar insanlar genelde 0 modeller için konuşmuş, ben şimdi şartlarımı yazıp sizlerden fikir almak istiyorum.

1-Önce paradan başlayalım 24-25 bin liram var.

Bu paraya bu arabaların 2006 modelini alabilirm.

2-29 yaşındayım.30 yaşa kaldı 1.

Niye yazdım bunu, astraya, focusa belki 40-50 yaşında da binilir ama leon için geç olabilir.o yüzden geç olmadan almak mı lazım...

3-Astrada, focusta dizel seçeneği var.

4-Ağrıda yaşıyorum, yollar parke taş, tümsekler var, küçücük sehir.Araba düşük viteste kullanılacak genelde ve çok soğuk kışlar bekliyor.uzun yola yalnız senelik izinde giderim.

yorumlarınızı bekliyrum.....

Bu seçenekler içinde Astra..Bütçenizle 2003-2004 Passat'ta düşünebilirsiniz.

leon biraz bastınmı kaçıcak bi araba. anlattığınıza göre ağrı'da yollar bozuk. ondan boşyere leon almayın. dizel focusun motoru opele göre daha güçlü. focus titanium fena sayılmaz. astranında diğerlerine göre fiyatı makul. son karar yine sizin

kardeş herkesin kendine göre farklı sdüşünceleri vardır
senin iyi dediğine bir başkası kötü diyebilir senin kötü dediğine bir başkası iyi diğebilir
2004 ve üzeri modellerin hemen hemen hepsi oldukça kullanışlı araçlar
senin durumunda olsam ben golf 5 alırdırm :)

Leon 1.4 TSI style, bu olmazsa Astraya devam.Focusu zaten kafadan eledim.

ben kesinilikle leon diyorum,ilerde cupra far ve cupra tampon da takarsınız al sana spor otomobil:)

Leon'u TSI almayacaksan tavsiye etmem üstat. Standart Leon'da vw grubunun 102 BG'lik standart 1.6 motoru var, ikinci eli de çok patlak sayılmaz. O motoru tercih edeceksen leon yerine golf al derim, keyfince binersin, satmak istediğinin ertesi günü de satarsın.

Ha 140 BG TSI alacağım dersen, o ayrı tabi. Ama onu da o bütçeye bulamazsın.

Leon 1.4 TSI style, bu olmazsa Astraya devam.Focusu zaten kafadan eledim.

leon 1.4 TSİ'ye bu para yetmez zaten.Yoksa leonun en çok övülen motoru.2006-2007 leonlarda 8v diye eleştiriliyor.

astranın 1.3 dizellerini de 1-2-3. viteslerde ağır kalıyor diye anlatıyorlar.bir kişi 'sanki arabanın arkasından 1. viteste beton sütun çekiyormuşum gibi hisssediyorum' yazmıştı.burda ben zaten 4. vitesi göremm şehir içinde.

Geri