Arabamı sattım biraz da para toparladım, nakitim cebimde düşünmeye başladım.astraya devam mı, leon mu, focus mu diye.İnternetten araştırıyım dedim,bilenler ne diyor.meğer taa 2005-2006 yıllarında düşmüş millet bu derde.sayfalarca yazılmış çizilmiş nerdeyse her forum sitesinde.Aynı konuyu tekrar tekrar pişirip önünüze getirmek istemezdim ama, aradan geçen zamanı düşünerek artık bu araçların kullanıcılarının daha detaylı bilgi verebileceğine inandığımdan tekrar bu konuya girdim.o zamanlar insanlar genelde 0 modeller için konuşmuş, ben şimdi şartlarımı yazıp sizlerden fikir almak istiyorum.
1-Önce paradan başlayalım 24-25 bin liram var.
Bu paraya bu arabaların 2006 modelini alabilirm.
2-29 yaşındayım.30 yaşa kaldı 1.
Niye yazdım bunu, astraya, focusa belki 40-50 yaşında da binilir ama leon için geç olabilir.o yüzden geç olmadan almak mı lazım...
3-Astrada, focusta dizel seçeneği var.
4-Ağrıda yaşıyorum, yollar parke taş, tümsekler var, küçücük sehir.Araba düşük viteste kullanılacak genelde ve çok soğuk kışlar bekliyor.uzun yola yalnız senelik izinde giderim.
yorumlarınızı bekliyrum.....
1-Önce paradan başlayalım 24-25 bin liram var.
Bu paraya bu arabaların 2006 modelini alabilirm.
2-29 yaşındayım.30 yaşa kaldı 1.
Niye yazdım bunu, astraya, focusa belki 40-50 yaşında da binilir ama leon için geç olabilir.o yüzden geç olmadan almak mı lazım...
3-Astrada, focusta dizel seçeneği var.
4-Ağrıda yaşıyorum, yollar parke taş, tümsekler var, küçücük sehir.Araba düşük viteste kullanılacak genelde ve çok soğuk kışlar bekliyor.uzun yola yalnız senelik izinde giderim.
yorumlarınızı bekliyrum.....