Kullandığınız en hızlı araç

Arkadaşlarımın 106larını ve Bmw 7.40 kullanmıştım. Her ikiside insanın damağında çok farklı tatlar bırakıyor... :)

7.40'ı bilememde yüklü bir 106 koltuğuna oturup inmek istiyorum diyeni hiç görmedim nickimdende anlaşılacağı gibi :D

O zaman sana bir ilk yaşatayım :D Ben :D

pug bana heç güven vermiyor.kuzenin 206 da 120 yapınca uçuşa geçiyorz hissi veriyor :D

7.40'ı bilememde yüklü bir 106 koltuğuna oturup inmek istiyorum diyeni hiç görmedim nickimdende anlaşılacağı gibi :D

Yüklü bir 106 ile 500 km yol gitmek zorunda kalırsan dönüşte 740 değil otobüsü bile 106 ya tercih edebilirsin :D

Range Rove 4.4 TDV8 Vogue kullandım olmaz böyle bişey gaza yüklenince ön kaldırıyo sanki :D
BMW 535 x drive kullandım koltuğa yaslıyo :D
BMW 520 d kullandım bıktım artık patronun yüzünden
Mercedes S320 kullandım acayip bi haz veriyo
Porsche Cayen GTS kullandım
BMW 116 i kullandım 2012 model tubro koymuşlar fena uzuyo vallahi

Ama en heyacanlı adrenalini tavan yapan kalbimi yerinden çıkaracak arabada arkadaşın murat 131 i di :D 150 yaptım ömrümde böyle korktuğumu hatırlamıyorum :D

Turbo EG kasa Civic Sİ .Tahmini 900kg'de 300HP civarı güç ama 1-2-3 yapabildim anca sarmaktan yürüyemedi bile :) :)

bir kez arkadaşın f430unu kullandım içim gitti arabaya 20 km sonra al bunu başımıza bir iş gelmesin diyip sola çektim ve ona verdim arabayı ama hala aklım o arabada keşke biraz daha kullansaydım diyorum(niye sol demeyin olay kıbrısta geçti:))

bir kez arkadaşın f430unu kullandım içim gitti arabaya 20 km sonra al bunu başımıza bir iş gelmesin diyip sola çektim ve ona verdim arabayı ama hala aklım o arabada keşke biraz daha kullansaydım diyorum(niye sol demeyin olay kıbrısta geçti:))

Kıbrıs 1 sene kaldım trafik olayını çözemedim :D hava alanından çıktım arkadaşın arabaya binicem sağa geçtim arkadaş sen mi kullanıcaksın dedi yok dedim ozaman sola geç dedi rezil oldum :D

Hiç üzülmeyin arkadaşlar kıbrısa gidip te şöför koltuğunun kapısını açanlardan biri de benim :D Herhalde giden herkesin başına gelmiştir :D

Geri