Kühlmittels diye bir mesaj

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan satir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

satir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba.

Arkadaşlar bana yardımcı olursan sevinirim. Aracımın yol bilgisayarında ( 2000 model opel astra cd hb otomatik şanzuman)

Kühlmittels diye bir mesaj ve bremslicht prüfung mesajı veriyor. bremslicht prüfung frene basıp çekince gidiyor. Bunlar ne demek ayrıca yol bilgisayarında yazan ;

geschwind 34 km/h
wegstrecke 3215,3
verbrauch 9,3 1/100 km
abs.verbr. 669,3 ltr
mom.verbr. 0,0 1/4
reichweite ne demek iliginiz için çok teşekkür ederim .

Kühlmittels stand

Merhaba.

Arkadaşlar bana yardımcı olursan sevinirim. Aracımın yol bilgisayarında ( 2000 model opel astra cd hb otomatik şanzuman)

Kühlmittels stand diye bir mesaj ve bremslicht prüfung mesajı veriyor. bremslicht prüfung frene basıp çekince gidiyor. Bunlar ne demek ayrıca yol bilgisayarında yazan ;

geschwind 34 km/h
wegstrecke 3215,3
verbrauch 9,3 1/100 km
abs.verbr. 669,3 ltr
mom.verbr. 0,0 1/4
reichweite ne demek iliginiz için çok teşekkür ederim .

geschwind - ortalama hız
wegstrecke - Katettiğiniz km
verbrauch - Anlık Yakıt Tüketimi
abs. verbr. - Harcadığınız benzin miktarı
mom. verbr. ???????????????

reichweite - Deponuzdaki benzinle ve o ana kadar yol bilgisayarınız analiz ettiği gidebileceğiniz yol (km)

bremslicht prüfung
arabayı her çalıştırdığınızda ekrana gelir.
Fren lambalarınızı test etmek amaçlı kullanılır. frene basınca geçer.

Kühlmittels stand ise bir arıza ama ne arızası almanca bilen arkadaşlar çözebilir sanırım :)

külhmittel stand. olsa gerek almanca bilmiyorum ama kullanma klavuzunda motor soğutma suyu seviyesi diye okuduğumu hatırlıyorum.

bremslicht prüfung fren lamba kontrolü demek sorun değildir.

reichweite menzil yani range demek depodaki yakıtla ne kadar gideceğinizi gösteriyor.

geschwind ortalama hız olsa gerek

wesgstrecke toplam kat edilen yol

abs.verbr litre bazında tüketim (bilgisayarınızı sıfırladığınızdan beri)

mom verb ise anlık tüketim demek...

araç rölanti hızı giderken lt/100 km cinsinden değilde lt/h yani saat bazında gösterir..

yani hiç bozma o şekil 1 saat kullan şu kadar yakarım diyor , diğer değerde hiç bozma 100km de şu kadar yakarım diyor.

yol bilgisayarını sıfırlamak için verbrauch ta 2. düğmeye basılı tutun

verbrauch sıfıranacak... sonra yine basılı tutun *** çıkacak ve tüm bilgisayar sıfırlanıp tüm değerleri yeniden hesaplamaya başlayacak...

her yakıt alışımda sıfırlarım ben bilgisayarı.

verbrauch 9,3 1/100 km

ne oluyor o zaman anlık tüketim mom verb. ise :}

ortalama tüketim demek.

ingilizce inst.cons. dediği mom.verb olmalı

evet evet.
doğrudur. aklıma nasıl gelmedi o ya, devamlı ortalama tüketimde kullanan biri olarak arabayı, kendimi tebrik ediyorum :)

O zaman listeyi baştan bi güncellersek, diğer arkadaşlara da yararlı olabilir... ;)

yalnız kesin olan birşey varki üyemizin aracının soğutma suyu kabı boş şu an :D

derhal tamamlaması lazım.

külhmittel stand. coolant level uyarısıdır kesin hatırladım şimdi.

genleşme kabınız boş !

peki ingilizcede yazan trip cons. taki miktar enjektörlere giden geröek değerimi verityor, yoksa diğer yol bilg. değerlerininden faydalanarak mı yazıyor . . . ? ? ?

tahminim kalibrasyonu düzgün ise gerçek değere çok yakın bir değer gösterilir.

diğerlerinden faydalanarak yazamaz.. zira diğer hepsini tek tek resetleyip trip.cons u yanlız başına saymaya bırakabilirsiniz..

yine saymaya devam eder.

Geri