küçük viteslerde sorunum var yardım ederseniz sevinirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mturkmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mturkmen

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
1999 madel astra gl aracım var yokuş aşağı 2. viteste gazdan ayağımı çektiğimde veya sabit gazla indiğimde aracım gaz alıp veriyo tabiri caizse biraz daha zorlasam çekirge gibi sıçrayacak neden yapabilir burada birkaç ustaya gösterdim kelebek boğazından dediler yaptırdım sadece azaldı ara sıra halen devam ediyor.Yüksek viteslerde yapmıyor.birinci ve ikinci viteste yapıyor yardımcı olursanız sevinirim

1999 madel astra gl aracım var yokuş aşağı 2. viteste gazdan ayağımı çektiğimde veya sabit gazla indiğimde aracım gaz alıp veriyo tabiri caizse biraz daha zorlasam çekirge gibi sıçrayacak neden yapabilir burada birkaç ustaya gösterdim kelebek boğazından dediler yaptırdım sadece azaldı ara sıra halen devam ediyor.Yüksek viteslerde yapmıyor.birinci ve ikinci viteste yapıyor yardımcı olursanız sevinirim
geçmiş olsun... bendede aynı sorun vardı 2005 astra enjoy twinport sport, tekliomuş gibi yapıo sanki. egr valfi bobin bujiler sensörlerenjektörler yakıt pompası hepsi kontrol edildi hiçbirinden deil en sonunda twinport la alakalı bi parçası deişecekmiş maliyet 950tl...:(

Bujilerden biri kaçırıyordur büyük ihtimal onlara baktırmanızı öneririm.

Geri