kriz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Feyzullah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Feyzullah

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bu gun kriz yüzünden işten 20 arkadaşla yollarımızı ayırdık çok üzücü bir durum moralim bozuk işler bozuk sizde neler var kriz opelim.neti nasıl etkiledi.paylaşalım dedim

Allah yardımcısı olan çıkanların.. İşsiz kalmak hem manevi hem maddi yönden çok kötü olsa gerek.. İnşlh en kısa zamanda bir iş bulurlar..

hamdolsun iyiyiz iyimiyiz acaba heralde iyiyiz yok yok kesin iyiyiz nasıl bir karmaşadır bu anlamadım madem herşey güllük gülüstanlıkta ben neden işçi çıkartıyorumçok yaman bi çeliki var ortada iflasını isteyenler batanlar çıkmaya çalışanlar gerçekten çok zor bir durum allah sonumuzu hayır etsin.görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler

çok kötü etraf kimse ödemesini yapmıyor çekler geri dönüyor,iş yaptığmız insanlar iflas ediyo trilyonluk adamlar fabrikaları kapatıyo.bu gidişle noolcak bilmiyorum:(

bizde de işten ayırdıkları arkadaşlar oldu. umarım en kısa zamanda daha iyi işler onların olur. çok ama çok zor, birsürü borcum var işim maaşım olduğu halde altından kalkamıyorum kolay kolay... olmazsa durum felaket olur heralde... allah yardımcımız olsun en kısa zamanda eski günlere dönmemizi nasip etsin Allah...

arkadaşlar piyasalar çok kötü sabah geldiğimden beri opelim nette dolaşıyorum sayfa sayfa
hiç iş yok kriz harbiden çokm zor 35 tane personelimiz var hepsi oturuyor nasıl yapcaz napcaz belli değil tam bayram üstü zorlaştı herşey

Allah herkesin yardımcısı olsun. ne ödeme alabiliyorum ne ödeme yapabiliyorum. kapatmamak için mücadelemiz sürüyor. Kapatmak en kölay çözüm olur fakat burdaki işçiyi ve ailelerini düşündüğüm için mücadele ediyorum. HAMDOLSUN!!!!

Bu seferki kriz ne Turkiye dinliyor, ne Amerika, ne Rusya......... 1 ay icinde bende 40 kisi cikartmak zorunda kaldim.... Her gece ruyalarima giriyorlar....

valla ben memurum.allah herkesin yardımcısı olsun.

allahım yar ve yardımcımız olsun

Geri