krediyi hangi bankadan çekmeliyim

bence kredisiz birşeylerin sahibi olmak çok zor. düzenli ödeyebiliyorsan en mantıklısı . ki ben aracımı kredi ile aldım hala ödüyorum düşünüyorum da başka türlü hayatta alamazdım.

bi bankacı olarak şöyle söyliyim.. şuan en uygun krediyi emekli maaş üzerinden alırsın.. ziraat ve halkbank kredi konusunda en uygun faiz oranlı bankalardır.. garantye hiç uğrama bile.. özellerden işbankası belki olabilir.. bankaya girip bi bireyselin masasına oturup ben şu koşullarda kredi çekmek istiyorum benden ne kadar masraf keseceksiniz ve ben size geriye ne kadar ödeyeceğim diye sorun bundan hiç çekinmeyin.. kafanıza en uygun olanı seçin.. bize müşteriler masrafta pazarlık yapmaya bile geliyorlar valla :)

bence kredisiz birşeylerin sahibi olmak çok zor. düzenli ödeyebiliyorsan en mantıklısı . ki ben aracımı kredi ile aldım hala ödüyorum düşünüyorum da başka türlü hayatta alamazdım.

çok yanlış düşünüyorsun düzenli bir gelirin varsa (memur) tama olabilir ama düzensiz gelirin varsa bence kredi çok tehlikeli bir olay ben esnafım gelirim belli olomuyor paramı biriktirdim ve aldım arabamı sende öyle yap sonuçta aynı şey değilmi dünyanın binbir türlü hali var niye kredi çekiyorsun hadi başka bir şey olursa ödeyemezsen banka gözünün yaşına bakmaz tamam hastalık olur bişey olur ihtiyaç kredisi çekersin ona eyvallah araba içinde kredi çekilmez be kardeşim

Bende kredi kullandım bir kısmını ve memnunum . Nakit almaya kalksam 2-3 sene en azından para denkleştireyim die uğraşırdım sonrada arabanın modeli düşer yeni kasa çıkar vsvs uzar giderdi

Bende konut (işyeri için) kredisi düşünüyorum. 1,62-1,70 arası 120 ay faiz oranları.
%110-120 faiz ödüyorsunuz. Yarın araştırayım bi bakalım :(

ben 1.45ten çektim, düzenli gelirim olduğu için ödüyorum. tamam peşin parayla almak güzel ama, peşin para alana kadar da arabasız arabasız yıllarca beklemek var. herkes kendi hesabını kitabını yapar bir yol bulur zaten.

garanti lafı geçince yazayım dedim. bugün internette bi baktım sonradan sırf düzen olsun diye ikinci açtığım vadesiz hesaptan da 25 ytl çekmişler. 2 hesap vardı ikisi de vadesiz oyle normal hesap aynı karta bağlı. herifler ikisinden de ayrı ayrı toplam 50 ytl masraf kesmişler. para puldular mı hesapta kesiyorlar ya. aradım sövdüm ben de.

5 yıl çalıştım garantiyle. Maaşımı 2000-2005 arası garantiden aldığım için.. Yemediğim kazık kalmadı. Bonus kartı hala kullanıyorum, kaç defa kampanya ayağına bonusumu yedi allah bilir.. İlk başlarda sorup etmeden limit bile yükseltiyordu. ilk fırsatta kapatacağım..

Geri