Kredi Kartı Aidatı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M@honi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
maximum var yaklaşık 5 senedir falan hiç kart ücreti ödemedim garanti var bonus senesi dolduğunda geleceğini söylediler konuştum iptal ettirenler var dedim mahkemeye verenler var dedim siz harcamalarınızı yapın o zaman geldiğinde bakarız harcamalarınıza göre değerlendiririz dediler bide sigorta işi var istemediğim halde sigortalamışlar kartımı aylık 8 lira kesilmiş 2 ay hemen aradım iptal ettirdim bidahaki ay ödediğim 2 aylık sigorta parası keslcek hesabımdan 2 otomatik ödemedede artı 35 tl bonus ve kart parası kesiliyo

benımde yapıkrediden var aradım dedım kullanmıyorum kartı iptal edin aynen iptal ettiler :D kartsız kaldık :D

benmde hesap kartım var senelik 60 lira kesiliyo bende iptal edin ozamn dedim gidin bankadan iptal ettirin dediler bankaya gitcek vaktim olsa hemen gidip iptal ettircem hala duruyo kırıp atcam yada :D

yıllık ıslem de alıyorlar bır dunya para ama otomatıc odemeye verıırsneınız yıllık ıslem parası ıptal edılıyor

bir haftaya kalmaz geri dönerler size......daha üst bir yetkili arayacak sizi....kapatırmayın diye....şu anda kapatmamışlardır....kapatma talebiniz alınmıştır....size geri dönecekler...son kararınız mı diye:)

ben aksam baya agır konustum :D donmezler sanırım :)

size bizimde gider ve masraflarımız var diyen bankacıya önce bi hass.......r deyin sonrada ulan sero benim üzerimden kazandığını geç kartını kullanarak yaptığım reklamına karşılık bana senin para vermen lazım deyin:D o zaman geri verriler paranızı.

size bizimde gider ve masraflarımız var diyen bankacıya önce bi hass.......r deyin sonrada ulan sero benim üzerimden kazandığını geç kartını kullanarak yaptığım reklamına karşılık bana senin para vermen lazım deyin:D o zaman geri verriler paranızı.

ben denedım yemıyorlar :D

walla axess kartımın aidatı geldi dilekçe yazdım faksladımm red cevabı geldi hemen daha agır yazdım gold 55 tl paşa paşa iade ettiler ::DD:D

finansbanktan 6 ay kartını kapatmama sözü verirsen almıyorlar 6 ay sonra tekrar arayacaksın teksan kapatmayacağım diyecekin öle almıcaklar hiç kurtulamayacaksın karttan

Finansbank ilk yıl ücretsiz olayınıda kaldırımış sanırım (geri kalan ilk yıl ücretsiz), ilk extre'de alıyoruz ücreti dediler bana kart satmak için 3. telefon edişlerinde.

yapı kredi ve finansbank ile görüştüm ikisi de bu sene kart aidatı almayacakalr benden.. 6 ay sartı felan da sunmadılar..bence konusun kararlılıgınıza göre tavır alıyorlardır..

Geri