Korna değişim

ceryantronikci

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
dünki kar yağışında istanbul dudulluya gittim geri dönüşte en son trafiği tıkayanlara bastığım kornayla ses azalarak hepten sustu bi dahada çalmaz oldu acaba ıslaklıktanmı yoksa kornamı yandı onu anlamam için önce kornayı bulmam lazım bu korna tam olarak ne tarafta kalıyor bulamadım ben yoksa düştümü bi yardım ederseniz çok sevinirim yarın muayenem var acil plase....

tamponun iç tarafında farların altında olur.

eyvallah üstad yarın bi bakim hatta değiştirim

kornayı değiştirmeyin :) bizim arabanınkide düğün konvoyunda gitmişti. çok titreşimdenmidir nedir vidası gevşemiş sıktık düzeldi...

Eski aracımda da aynı şey olyor, sonra kendiliğinden düzeliyordu. Pek korna kullanmadığım için ellemedim ama aslında tabi çalışır bir korna çok önemlidir. Tüv'den de geçmez çalışmaz ise.

aşırı kullandığınızda ısınır ve sesi kısılır bir müddet sonra açılır.hiç çalışmıyor ise o başka.

Trafikte en sinir bozucu şey haklı da olsa kornayı "şey" bulmuş taze gelin gibi bırakmayanlardır :) Kafa ütülemeye hakkımız yok.

Trafikte en sinir bozucu şey haklı da olsa kornayı "şey" bulmuş taze gelin gibi bırakmayanlardır :) Kafa ütülemeye hakkımız yok.

Bazı araçlar anca kornadan anlıyor , kontrolsüz atlıyorlar yola veya şerit değiştirirken arkayı kontrol etmeden değiştirenlere kornayı dayıyorum napıyım.

korna kullanmayı hiç sevmem ve gerekli olmadıkça kullanmam amma bugün öyle bi olay geldiki başıma mecburen dayandım kornaya sinirimi aldım
sol şeritte ilerliyorum trafik sıkışık sabah trafiği herkes işine gitme çabasında
sol şeritte ilerliyorum sağ şeritten dengesizin birisi işaret vermeden aynaya dahi bakmadan direk olarak önüme kırdı neyse selektör yaptım korna çalmadım ama lastiklerim vakumlu olmasa ve dikkatsiz olsam direk girmiştim Allah korusun sonra 2 km felan gittik peşpeşe bu seferde sol şeritte önünde hiçbirşey yokken yine arkaya bile bakmadan ani bi fren yaptı ve sağında araba olmasına rağmen sağa geçti sağdaki adam da iyi kaçtı artık sabrım taştı ve kornaya resmen dayandım şimdi gelde kornaya basma

Bunlar zaten oluyor. Benim kastettiğim durumlar bunlar değil.

Trafik bir şekilde sıkışmış. Artık çöp arabası mı geçiyor ya da kavşak sıkışıklığı ne varsa. Dakikalarca kornaya basanlar var. Hele yaya olarak yakından geçiyorsanız işitme kaybına uğramamak işten bile değil.

Geri