Korna çalişmiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tako
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tako

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar herkese merhaba ben dün akrabamın düğün konvoyuna katıldım korna çalıyorduk doğal olarak biliyorsunuz direksiyonun her iki tarafındada korna var bazen birine bazende diğerine basıyordum ama ikisine aynı anda basmadım sonra birden korna çalışmaz oldu şuandada kornam çalışmıyo acaba sorun nerede sigorta falanmı attı bende işler dolayısı ile bakamadım yardımcı olursanız sevinirim bu kornanın sigortası acaba kabut altındamı yoksa direksiyonun altındamı:rolleyes::rolleyes:

kornasız araba olmaz ihmal etmeyin bazen çok lazım olabiliyo.. ya hemen sorunu düzeltin yada bi düdük alın:)

yanmıştır muhtemelen; aynı olay benimde başıma gelmişti; kontrol edip hemen değiştirmek lazım...

o kadar uzun çalınca kornanın kendisi yanıyor. eee çal çal nereye kadar çatlıyor en sonunda alet.
ama sen genede direksiyonun solundaki altta kapaklı gözün altındaki sigorta kutusuna bi bak.

o kadar uzun çalınca kornanın kendisi yanıyor. eee çal çal nereye kadar çatlıyor en sonunda alet.
ama sen genede direksiyonun solundaki altta kapaklı gözün altındaki sigorta kutusuna bi bak.[/quote
acaba korna yandıysa yenisinin fiyatı ne kadardırki acaba fazla pahalı değildir heralde malum herşey pahalı :eek::eek::eek:

orjinal opel alırsan sanırım 30-40 YTL birşeydir en fazla.Ama piyasada daha gür olup 10-20 YTL ye takılabilecek kornalar var.Sinirlendiğin zaman kornayla rahatlıyorsan hemen taktır bence :)

(kötü örnek olmak istemem ama ben arada öyle rahatlıyorum)

Geçmiş olsun aynıı başıma geldi.Korna yanmıştır.Değiştirmen gerekir.Yan sanayi alırsan (şahin dogan ) 10-15 ytl,orjinal almak istersen 80 ytl den başlıyor

kısa devre yapıp yakmışsındır belki geçmiş olsun

Valla ben kornayı hemen hemen hiç kullanmıyom. Kullandığım sayılıdır. sellektör yetiyo. Çal çal şişmiştir belki bugün dene bakim bi omazsa yenilersin ucuzmuş zaten.

kornanın yansanayi çifti 20 ytl

Geri