Körfez pisti.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MERKEZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla bende yarışacak bir araç olsa kesin katılırım ama malesef :) seyretmeye ise kesin gelirim

Arkadaşlar o zaman liste yapalım kesin katılımcıyı topluyalım imk dan gün istiyelim ki hafta içi gün çok sıkıntı olmuyor tam yarım gün bu pisti kullanırız 10 kişi toplasak yeter.

Daha önce bu piste çıkanlar bilir pist sanıldığı gibi komple oval değil virajlı çok keyifli bir pist.

Tammuz başı gibide kurumsal olarak hep beraber start alırız.

yaz beni listeye

Siz değerli opelim.net üyelerine, volkan bey ve aytekin abiye özel olarak teşekkür ederim.

Bu pist konusunu ilk başta forumdan ayrı olarak iki arakadaşımla konuşmuştum onalar tamam çevremizdende bir kaç kişi toparlayıp geliriz dediler imk ile irtibata geçtim tahminimden çok daha sıcak şekilde bana geri dönüş yaptılar. artık son olarak parayı toplayım imk ile son görüşmeyi yapıp gün almak kaldı.

Şu anda bana gaz veren arkadaşlarım hepsi pistin için yaklaşık para verin değince abi bu ara sıkışığız gelemiyecem v.s diyor bahane uyduruyor. Bahane olduğunu biliyorum çunkü bu adamların benzin parası ile bir küçük aile geçinir dışarıda yedikleri para ile neler olur adamların bu yaşam tarzı ile yaşaması hata bu işe gelince firene bastılar.

Forumda ise elle turulur volkan bey var, aytekin abi var ben varım. e tabi 2 günde olucak iş değil o yüzden foruma kızgın değilim hatta gelirim diyen leri görmek beni çok sevindirdi ama benim hevesim bir kere kırıldı. o yüzden bende vaz geçtim.

Eğer aramızda ne yapalım trafikte gazlıyoruz türkiyede pismi var kullanalım diğenler varsa yanlış konuşuyorlar. vakit ve nakit konusunda ufak bir gayrat ile bir hayli olanak var. en basit örneği kerfez pisti imk ile itibata gecin e-mail lere geç çevap verselerde bu faliyetlere çok sıcak bakiyorlar. bir telefon açın yeter. sürüş teknikleri istersenizde autodrom var.

Araya sosyal mesaj sıkıştırmyıda ihmel etmedik :))))

hayırlısı olsun ayda 400TL benzin parası verriyorum. bir 100-150 fazla versem birşey olmazdı. kısmetse olur.

benım bahanem hazırr :D pıstonlarımm yok :D

Siz değerli opelim.net üyelerine, volkan bey ve aytekin abiye özel olarak teşekkür ederim.

Bu pist konusunu ilk başta forumdan ayrı olarak iki arakadaşımla konuşmuştum onalar tamam çevremizdende bir kaç kişi toparlayıp geliriz dediler imk ile irtibata geçtim tahminimden çok daha sıcak şekilde bana geri dönüş yaptılar. artık son olarak parayı toplayım imk ile son görüşmeyi yapıp gün almak kaldı.

Şu anda bana gaz veren arkadaşlarım hepsi pistin için yaklaşık para verin değince abi bu ara sıkışığız gelemiyecem v.s diyor bahane uyduruyor. Bahane olduğunu biliyorum çunkü bu adamların benzin parası ile bir küçük aile geçinir dışarıda yedikleri para ile neler olur adamların bu yaşam tarzı ile yaşaması hata bu işe gelince firene bastılar.

Forumda ise elle turulur volkan bey var, aytekin abi var ben varım. e tabi 2 günde olucak iş değil o yüzden foruma kızgın değilim hatta gelirim diyen leri görmek beni çok sevindirdi ama benim hevesim bir kere kırıldı. o yüzden bende vaz geçtim.

Eğer aramızda ne yapalım trafikte gazlıyoruz türkiyede pismi var kullanalım diğenler varsa yanlış konuşuyorlar. vakit ve nakit konusunda ufak bir gayrat ile bir hayli olanak var. en basit örneği kerfez pisti imk ile itibata gecin e-mail lere geç çevap verselerde bu faliyetlere çok sıcak bakiyorlar. bir telefon açın yeter. sürüş teknikleri istersenizde autodrom var.

bu normal bir durum her zaman geliriz kesin vs yaz bizi derler sonra hiç gelemiyorum bile demezler haber vermezler ve gelmezler yapılan organizasyona laf söylerler ellerini taşın altına sokmazlar vs öyle insanlar çok o nedenle seçip tanıyıp sağlam arkadaşlarla bu tarz olaylara kalkışmakta fayda var ama maalesef deneme yanılma oluyor tanımadık insanlarla bence ücreti banka havale yada elden peşin yapmakta fayda var önce para toplayın sonra düzenleyin yada bekleyin biraz daha;)

3 kişi pisti kiralayalım sen ben volkan depoyu fulliyelim sabaha kadar tur atalım :D

körfez pisti deyince insanların aklına yarışlar kazalar arabama bişey olursa korkusu geliyor çoğu kişide gitmemiştir piste..insan psikolojisi böyledir insan bilmediği şeye korkuyla bakmıştır hep yinede 3 kişi çok az ..ben diğer organizasyonları takip edicem haber veririm ikinizede

3 kişi olmaz minumum 10 kişi lazım. bekliyoz bakalım

69 hp'lik triptonic corsam ile yazın bakalım beni sınırlarımı zorluyum ;)

Geri