Köpeğe Çarptım.... :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haloon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haloon

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş

Merhaba arkadaşlar tatil dönüşü Aydın - Çine arasında kamyonu sollarken aniden önüme fırlayan köpek sonrasında aracım bu hale geldi çok şükür ağır bi kaza veya hava yastığı falan açılmadı,vurmadan önce 100'le falan gidiyordum gördüğümde frenleri asıldım ama ne kadar yavaşlayabildim bilmiyorum. Köpekte o kadar yuvarlandı ama bişey olmadı kalktı koştu gitti.Kamyon çarpmamak için havalı kornayı basınca hayvan benim önüme attı kendini.Ne diyelim hayırlısı olsun canımıza bişey olmadıya,kaportacı halleder heralde tamponu değiştirmeye gerek kalmadan.

geçmiş olsun dostum. Çok önemli birşey görünmüyor canını cok sıkma bence. Kaportacida bagalitcide halledebilir. Ucuz atlatmissin.

Geçmiş olsun Allaha şükür ucuz atlatmışınız aracı pert olanlar var..

PVC'ci olarak adlandırılanlar var sanayide, tamponu sökmeden halleder, boya isteyebilir...
Baya yavaşlamışsınız, 100'le flan vursanız daha çok hasar alırdınız, hayvanlar arasına en sağlam kaburga kemiklerine sahip olanların başında köpekler gelir..
Geçmiş olsun..

Kasko varsa autoking ücretsiz halleder yoksa kaportacı ufak bir düzeltme boyayla hallolur bence geçmiş olsun....

sen buna şükret radyatörü de dağıtabilirdin hepten yolda kalırdın .

Sağolun arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, kasko yok aracımda sanayide hallettiricem artık herşey tamamda o tampondaki deliği nasıl açtı neresiyle açtı anlamadım tahminim 60'lara falan düştüm öyle vurdum bana öyle gibi geliyor.Allah beterinden korusun,köpekten kaçıp direksiyonu sağa sola kırsam ya bariyerlere ya da kamyonun altına girerdim.

geçmiş olsun kardeşimm..ben babamın astra g ile çarpmıştım,uzun yoldu.basmadan bıtmıo maglum,160 la çarptım..tampon,radyatör değişti kaputta doğrultulup boya atıldı,kaskonun güzelliğini de o gun anladım :))

Büyük geçmiş olsun.Görünüşe göre fazla birşey yok.Köpeğin kalkıp gitmeside sevindirici, inşallah ölmemiştir...

Geri