Kontak kapalıyken gelen ses :s

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdttk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erdttk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 2006 model opel astra 1.6 cosmo model bir aracım var aracımda kontak kapalıyken aracın ön tarafından sanki bir telefon titremesi sesi gibi bir ses geliyo ara sıra 1-2 saniye sürüp kapanıyo ve 5-10 dkda bir bu ses tekrarlıyo. Aracı yeni aldım ilk defa böyle bir araç kullanıyorum bu sesin sebebi nedir acaba ?Teşekkürler şimdiden.

Kontak kapalıyken dediğin anahtarı sokup hiç çevirmeden mi?
Yoksa ilk kademeye getirdiğin zamanmı?

kapıları açtığında kalorifer sisteminden gelebilir. kontağı açtığında gaz kelebeğinden ve benzin pompasından gelebilir...

Yok arkadaşlar şöyle söyleyeyim anahtarı falan çıkarıyorum araç tamamen kapalı hatta kapıları falanda kitliyorum hiç bir aksamı çalışır durumda değil farlar bile herşey tamamen kapalı. Oturuyorum içine 5-10 dk da bir telefon titremesi gibi bir ses geliyor 1-2 saniye sürüyor kesiliyor 5-10 dk sonra tekrar. İlk defa başıma geldi böyle bişey araç ful+full sensörlerden falanmıdır nedendir anlamadım çalışmadan duran bir araçtan nasıl ses gelir çözemedim bitürlü :S

o sesi kontağı açıncada duyarsınız dikkat etmemişsiniz,hava sirkulasyon kapaklarının sesidir.kapatınca kapanım konumuna geçer nem gelmesin dışarıdan diye

aynı ses benim aracımdada var ve biraz tıkırtılı geliyor. sanırım o tıkırtı yüzünden alarm devreye girip ötüyor ara sıra. bir çözüm önerisi olan varmıdır acaba?

Aynı sesden benim arabadada var 2005 astra elegance kontak falan takılı deil hatta teyp bile kapalıyken yolcu koltuğunun airbag tarafından geliyor 3 yada 4 saniye sürüyo sanki bi ayarlama yapıyo gibi ama bi sorun yok araç 1 yıldır bende herşey normal aracın kendi kendine ayarladığı bir şey bence.

Herkezde varsa sıkıntı yok :) Teşekkürler arkadaşlar.

dijital klimadan kaynaklanan bir ses sorun yok arkadaşlar aynı sesten bende de var ustaya sorduğumda ayarlama yapıyor sorun yok demişti

Geri