Kontak ışıklarını yakar yakmaz Automatic gearbox yazıyor?

gecmiş olsun

Teşekkürler arkadaşlar.

geçmiş olsun

selam arkadaşlar aynı dert bendede var hangi ustaya gittiysem makineye bağladı hatayı sildi okdar... vites d den 2 çektiğimde automatik gear box yazdı ara sırada automati air box yazıo... yani benim kendi yapacağım basit bi işlem varmı biyer temizlemek yada başka bişey saygılar

SUPER siniz arkadaslar..

O.V. sorunu oldugunu yazan Ilker arkadas araci hakkinda hic bir bilgi vermiyor. Ben kendim kullanici adinin altindaki arac bilgilerine bakiyorum ve "civic 1.6 ies" yaziyor. Sanirim bu arac Honda marka.

Bircok arkadastan super faydali oneriler geliyor ve sorunun cozulmesini sagliyorlar..
Opel forumunda ya Honda aracin bile arizalarina cozum var ya da ben anlamadim ama arkadasin opel bir araci var ve herkes bu aracin tipini o yazmasa da biliyor.

Ama her halde SUPER bir forum burasi.. Ve biz burada bulusanlar cok sansliyiz..
Ne mutlu bize..

Son düzenleme:
SUPER siniz arkadaslar..

O.V. sorunu oldugunu yazan Ilker arkadas araci hakkinda hic bir bilgi vermiyor. Ben kendim kullanici adinin altindaki arac bilgilerine bakiyorum ve "civic 1.6 ies" yaziyor. Sanirim bu arac Honda marka.

Bircok arkadastan super faydali oneriler geliyor ve sorunun cozulmesini sagliyorlar..
Opel forumunda ya Honda aracin bile arizalarina cozum var ya da ben anlamadim ama arkadasin opel bir araci var ve herkes bu aracin tipini o yazmasa da biliyor.

Ama her halde SUPER bir forum burasi.. Ve biz burada bulusanlar cok sansliyiz..
Ne mutlu bize..
ama profil resminde de omega var bence resme bakılarak yorum yapılmıştır.benimde dikkatimi çekti ..

Geri