kontağı kapadığımda aracın genellinden gelen vınn pc sesi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ecendi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Puha ha ha ne kadar çok kronik problemli bu opeller yaw bende de var aynı sorun :)))) Sanki teyp yada hoparlörlerden gelio gibi geldi bana ama takmıyom hiç ben :)) Gittiği yere kadar gitsin napçaz :)

Arkadaşlar bende de aynı ses var. Aracım benzinli, benzin pompasından geldiğini öğrendim. Araç stop ettikten 3-4 sn sonra duruyormuş benzin pompası. Motor seside olmadığından duyuluyormuş, araç çalışırkende aslında aynı ses varmış. Kafaya takılacak bişey değilmiş yani öyle söylemişlerdi.

Son düzenleme:
önceden yoktu bu ses arkadaşım ama daha sonrada çıktı benzin pompasından olacagını dusunmuyorum..sence?

bendedevar dijital klımadan dedi servi klimanın hava kanallarını acıp kapayan flaplardan dediler motor stop edince flaplar otomatik kapanıyormuş. bu seside flapları calıştıran motorlardan dediler sorun yok yani

bu problem benim arabada eşimi calıstırırken stop ettiginde geliyor (eguzen)in dedi
gi gibi benzin otomatiginden gelmesi cok akla yatıyor

yani her kafadan bir ses çıkıyor kimsenin birşey bildiği yok yani

bendedevar dijital klımadan dedi servi klimanın hava kanallarını acıp kapayan flaplardan dediler motor stop edince flaplar otomatik kapanıyormuş. bu seside flapları calıştıran motorlardan dediler sorun yok yani

;);););)

merhaba arkadaşlar

Hep olmamakla beraber yoldan geldıgım zamanlar aracımı stop ettiğimde vınnnnn die bir ses gelıyor mekanık bır ses degıl bu pc sesi gibi..sıklıkla yapmadıgı ıcın servise götürmedim ama bana ciddi gibi gelıyor vınnnn dıe coktan az tona doru azalan bır ses ve sonra kesilyor..anlayan arkadaslar var ise yardımlarınızı beklıyorum.aracım 1.3 cdti easytronık sp astra 2008 model

bi dikkat edin bakalım bi klimalı denyin birde klimasız kullanımda deneyin hangisinde geliyor ses. bende klimadan gelen ses mevcut. ama turbodan hava boşalmasıda olabilir stop esnasında...

Yok be abicim benim vızz sesi kontak anahtarını çeviriyim gelmeye başlıyo hemen.Arabayı çalıştırmadan daha motoru yani. Yazılanlara göre çok sesli bi araç bı opel :D

elek.servo dıreksıyondan gelemez kontak kapadın mı onun görevi biter:)

hayır içindeki elektrik bi süre sonra biter mesele 2-3 saniye gibi

Geri