kontağı kapadığımda aracın genellinden gelen vınn pc sesi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ecendi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dostum o ses bende de var easytronic araçlardan geliyor. şanzıman sen arabaya binmeden yağ pompalıyormuş. kapatıncada boşalıyormuş. servis öle dedi yani şanzımanın normal sesi.
bence öncdende vardı ama sen dikkat etmedin. çünkü bende aldığımdan beri var

O ses bende de var ve aracım manuel. Şayet aynı sesten bahsediyorsak o ses sanırm bütün modellerde var. Arac stop ettiğinde havalandırma kapakları otomatik olarak kapanıyor. Bu sayede dışardan toz, toprak vs. yabancı maddelerin girmesi engelleniyor.

arkadaşın dediği ses tamamen easytronicle ilgili. zııızzzzzz diye bir ses. tam mekanik gibi değil pompa sesi gibi hatta dualogic lerdede var aynı şekilde. araç kapısını açınca. ve kontağı kapatınca yapıor.

klimadan gelıyor o ses bırde arabanın içindekı havayı dolastırsın tusuna basarsanız daha cok hıssedersınız.ben arabayı ılk aldıgım gun duymustum.iyice arastırdım klimadan gelıyor.yukarıda arkadasın dedıgı gıbı içerdekı hava kanallarını kapatıyor heralde.

klimadan gelıyor o ses bırde arabanın içindekı havayı dolastırsın tusuna basarsanız daha cok hıssedersınız.ben arabayı ılk aldıgım gun duymustum.iyice arastırdım klimadan gelıyor.yukarıda arkadasın dedıgı gıbı içerdekı hava kanallarını kapatıyor heralde.
+
Klimadan geliyor ve hava kanalları kapanıyor olsa gerek çünkü manuel aracım bendede aynı ses var. Beni hiç Rahatsız etmiyor problem olarak görmedim servisten teknik bilgiyi almak gerek neyin sesiymiş bu.

bnm 2004 vectrada da öle bi ses geliodu araba satılınca ses olayı ortadan kalktı :D

abs pompası hidrolik pompalıyor beyler. op-com da abs pompasını tet ederken fark ettim bndede aynı sesi yapıyodu. ses aynı

selenoid valfını değiştirtin 40-50 lira bişey

Geri