kontağı açamıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lampard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
rica ederim

Arkadasim parcaciya git kilitler icin ozel yagvar bu yagin rengi siyah icinde grafit tozu var bu yagi dene bir kac gun aralikla dene yagi bulamazsan dokumcu lerde grafit vardir bir kasik iste ince bir yagla guzelce karistir ve bir siringa yardimiyla kilidin icine sik kilidin yenilendigini gorursun sakin gidip kontak falanda degistirme dene faydasini gorursun ayni sorun bende de vardi simdi inan super yenisinden fark yok hadi kolay gelsin..
Barboros Serin..

yav kusura bakmayın tutamadım kendimi söylicem :)

taksiciler burda 1.70'den kontak açıyolar :D:D

(diye iğrenç bir esri yapasım geldi de )

Buna koptum.:kop: :kop: :kop:

Arkadasim parcaciya git kilitler icin ozel yagvar bu yagin rengi siyah icinde grafit tozu var bu yagi dene bir kac gun aralikla dene yagi bulamazsan dokumcu lerde grafit vardir bir kasik iste ince bir yagla guzelce karistir ve bir siringa yardimiyla kilidin icine sik kilidin yenilendigini gorursun sakin gidip kontak falanda degistirme dene faydasini gorursun ayni sorun bende de vardi simdi inan super yenisinden fark yok hadi kolay gelsin..
Barboros Serin..

Bu geçici bir çözüm gibi görünüyor.
Grafit geçici olarak bir kayganlaştırma sağlayacağı düşünülebilir. Fakat ileri zamanlarda diller arasında sürtünmeyi arttıracağından kilidin daha çabuk ömrünü bitirecekttir.Geçici çözüm yerine temizletmek daha yerinde olur.;)

Wd 40 kesin işe yarar araçlarınızda mutlaka bulundurun bu gibi durumlar için

arabayı tamirciye götürdüm şifrelerin aşındığını söyledi.kontağı çıkartıp şifreleri tekrar ayarladı ve sorun halloldu.kontağın yağlanmaması gerektiğini ve geçici bir çözüm olduğunu zamanla tozun yağa yapışarak aynı sorunla karşılaşabileceğimi söyledi.herkese teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.

ARkadaşlar aynı problem bende oluştu....
Nerde ve nasıl yaptırabilirim?
Servise sordum 150ytl istiyorlar...Yardımcı olabilir misniz?

Son düzenleme:
yardımları bekliyorum Wd 40 kesin bir çözüm olur mu ?

Anahtarcılar bu sorunu 40-50 ytl ye hallediyorlar.İmmolayzır yapan anahtarcılardan sözediyorum.Kontağı söküp tekrar şifreleri ayarlıyorlar.Bence hiç wd40 a gerek yok.

bende de aynı sorum mevcut

Geri