kontağı açamıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lampard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lampard

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar anahtarı kontağa taktıktan sonra arabayı çalıştırmak için çevirdiğimde anahtar dönmüyor baya bi kurcaladıktan sonra anca çevirebildim.direksiyon kilitlendiğinde anahtar dönmeyebilir fakat kilitli olmadığı halde arada bir böyle bi problemle karşılaşıyorum.sorun anahtardan mı kaynaklanıyor yoksa kontak ta mı bir problem var anlamadım

Problem kontaktaki dişlilerde olabilir birde yedek anahtarla deneyin ondada aynısı olacaktır muhtemelen

Çok nadir de olsa aynı sorunu bende yaşıyorum. Kontağa W 40 sıksak faydası olurmu?

bende de aynı sorun vardı aşınmadan dolayı şifreleri algılayamamasından kaynaklanıyor dediler o aşınan şifreleri iptal edince düzeliyor. yada benim yaptığım gibi kontağı değiştirirsiniz. ve ben bu yüzden yolda kaldım ve tanımadığım yerde çok pahalıya (mecburen)yaptırdım...

arkadaşlar anahtarı kontağa taktıktan sonra arabayı çalıştırmak için çevirdiğimde anahtar dönmüyor baya bi kurcaladıktan sonra anca çevirebildim.direksiyon kilitlendiğinde anahtar dönmeyebilir fakat kilitli olmadığı halde arada bir böyle bi problemle karşılaşıyorum.sorun anahtardan mı kaynaklanıyor yoksa kontak ta mı bir problem var anlamadım

kontağın içindeki pimin tozlanmasından kaynaklanıyor. aynı sorunu bende yaşadım ve 40 ytl ye söktürüp temizlettim şimdi problem yok. WD 40 ı tavsiye ettiler arabada sürekli bulunduruyorum. onu kontaga sık ve anahtarı içindeki pislik bitene kadar sok çıkar . sorun kalmayacaktır umarım (WD 40 5YTL)

slm
diğer arkadaşların dediği gibi arıza nın nedeni kontağın yuvasından anahtarı kontağa takıp çeviriyorsun dönmüyor bir keresinde yolda kaldım özel servisimi çağırdım geldi gelen usta anahtarı takıp sert bir şekilde direksiyonu sağa sola çevirerek anahrarı çevirerek çalıştırdı dişlileri daha sonra söküp temizlenince düzeldi şimdi saat gibi maaşallah

teşekkür ederim anlaşılan problem kontak.yedek anahtarım olmadığı için deneyemedim

evet sorunun kontak anahtarı..kontak silindiriniz içinde yani anahtarın takıldığı yerde çok küçük bi tırnak var zamnla aşınıyor ve direksiyonu acamıyosun doğal olrakta kontağı ceviremiyosun tamiri münkün yolda kalmadan hemen bi servise git o tırnağı çıkartıcaklar ordan..onunda görevi anahtarı cartınca kontak kilşitleniyo ya onu sağlıyo..aynı zamnda radyo anahtarı cıkartınca kapanıyo şimdi radyo ve direksiyon kantağı kapatıp geri cevirince sanki anahtarı cıkarmışın gibi kapanıcak sadece o işi yarıyo sorun olmaz sizi tehlikede bırakmaz ok

yav kusura bakmayın tutamadım kendimi söylicem :)

taksiciler burda 1.70'den kontak açıyolar :D:D

(diye iğrenç bir esri yapasım geldi de )

evet sorunun kontak anahtarı..kontak silindiriniz içinde yani anahtarın takıldığı yerde çok küçük bi tırnak var zamnla aşınıyor ve direksiyonu acamıyosun doğal olrakta kontağı ceviremiyosun tamiri münkün yolda kalmadan hemen bi servise git o tırnağı çıkartıcaklar ordan..onunda görevi anahtarı cartınca kontak kilşitleniyo ya onu sağlıyo..aynı zamnda radyo anahtarı cıkartınca kapanıyo şimdi radyo ve direksiyon kantağı kapatıp geri cevirince sanki anahtarı cıkarmışın gibi kapanıcak sadece o işi yarıyo sorun olmaz sizi tehlikede bırakmaz ok
teşekkür ederim. aradığım bilgi buydu.

Geri