kontağa 1. kademesine teyp (acc+ ucu nasıl baglayabilirim)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RESUL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RESUL

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar öncelikle mrb aracım astra gtc aracıma ses sistemi bagladım geçmiş zamanlarda ama teybin (acc+) ucu yani tetikleme ucunu motor bölümünde bulunan sigorta tablosundan aldım sorunsuz çalışıyo ama benim sorunum su anahtarı kontaga takıp bir kademesine getirince çalışmıyo marş kademesine gelince çalışmaya başlıyo bunu nasıl 1 kademede çaıştırırız bilgisi olan varmı yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlarkonuyla ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşşekkür ediyorum

teybin arkasına gelen kabloları ölç birine sürekli 12 geliyo ona bağlarsan sorunun çözülmüş olur

aküden almaya gerek yok.orjinal kablo demetinde zaten var 12 volt.

arkadaşlar pıoneer teyp kullanıyorum bu teybi çalıştırmak için 2 adet + ucu vardır 1 direk olarak baglanır ikincisi arabaların kontagına baglanır 1.sini normal tesisatta bulunan 12 volta baglı ama 2 si için önemli olan uc orjinal tesisatta yok yani başka bir yerden bulmanız lazım ben bunu motordaki sigorta taplosundan buldum ama teybi kontaktaki 1.ci kademede çalıştırmak istiyorumm diger türlü marş konumunda çalışıyo

devrem gel ben sana hallederim sıkıntı yapma sen :D

Son düzenleme:
Sen nerden çiktim devrem nerelerdesin sen
:)

bu uygulamayı bende merak ediyorum orjinal teybim anahtar takılı değilken bile çalışırdı.

şimdi anahtarı 2-3 kademe çevirince çalışıyor .

Simdi sunu soylemeliyim cogu yeni aracta bu tip haberlesmeler can-bus araciligi ile oldugundan sanirim yapmak zor olucaktir. Bunu yeni araclarda CIM kontrol ediyor diye biliyorum.

Görüşelim kardeşim valla iyi olur iş çikişibir yerde buluşalim

Geri