konsolda tıkırtıları kesmek için çift taraflı 3m bant

Benim yolcu hava yastığından da tırıltı geliyor. Hava yastığına elimi koyunca ses kesiliyor. Yastığın konsolla arasına bir şey sıkıştırmak lazım ama, gözlede görünmemesi lazım. Bu yolcu hava yastığını nasıl sökeriz, bir tarif edin hele...

benim arabanın ön camın sağ tarafından bir ses geliyor elleyıp okşamadığım yer kalmadı sesi bulamadım ön havalnadırma ızgarasına bastırıyorum olmuyor en sağdaki kalorifer havasını yonlendiren parcayı elliyorum olmuyor ses geldiği anda pür dikkat dinliyorum sanki dikiz aynasından geliyor gibime geliyor ama onuda tutuyorum olmuyor en son torpido kapı döşemesini falan alacağım aşağıya çok aşırı hassasiyetim var sese

abi bende de aynı yerden ses geliyor, ama benimki ön cam havalandırma ızgarası. Biraz bastırınca kesiliyor. Temizlerken fazla bastırıyorlar galiba, tırnakları kırılmış olabilir. Teybin oralardan da bir ses geliyor, bir ara torpidoyu söküp dalacam ikisine de :)

Yolcu hava yastığı için de galiba torpidoyu sökmek lazım. Ya da havalandırma çerçevesini, ya da büyük ihtimalle ikisini de :)

Geri